Obnoviť stránku

GymBeam Resveratrol, 60 kapsúl

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

GymBeam Resveratrol, 60 kapsúl

Resveratrol je prírodný extrakt získaný z hroznového vína a rastliny pohánkovec japonský. Patrí medzi antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť bunky pred oxidačným stresom. Navyše je táto látka vyhľadávaná najmä ľuďmi, ktorí sa chcú maximálne starať o zdravie svojho srdca a obehového systému.

Resveratrolje prírodný antioxidant pochádzajúci zo šupiek hroznového vína (Vitis Vinifera) a koreňa rastliny krídlatky japonskej (Polygonum cuspidatum). Táto látka patrí medzi najznámejšie a najúčinnejšie antioxidanty, ktoré prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Ten vzniká pri narušení rovnováhy medzi množstvom voľných radikálov a schopnosťou tela ich zneškodniť. Voľné radikály potom môžu bunky napádať a poškodzovať. Antioxidanty majú schopnosť tieto škodlivé častice zachytiť a odstrániť.

O resveratrole sa tiež často hovorí v súvislosti s prospešnými účinkami červeného vína, ktorému dodáva typickú farbu. Pravidelné pitie červeného vína je typické najmä pre oblasť Talianska alebo Francúzska. To sa ale spravidla nezaobíde bez súčasného príjmu alkoholu, čomu sa s týmto produktom vyhnete. Resveratrol vyhľadávajú najmä ľudia, ktorí sa chcú maximálne starať o zdravie svojho srdca a obehového systému.

Jedna dávka tohto doplnku obsahuje 200 mg resveratrolu. Má formu praktických kapsúl a vďaka čisto rastlinnému zloženiu je vhodný aj pre vegánov.

Výživový doplnok GymBeam Resveratrol a jeho výhody:

  • Účinný antioxidant z prírodných zdrojov
  • Obsahuje extrakt z hroznového vína a pohánkovca japonského
  • V jednej dávke obsahuje 200 mg resveratrolu
  • Patrí medzi antioxidanty, ktoré sa podieľajú na ochrane buniek pred oxidačným stresom
  • Spája sa s pozitívnym vplyvom na funkciu srdca a obehového systému
  • Má formu praktických kapsúl
  • Je vegánsky

Obsah aktívnych látok v 1 kapsule:
Extrakt z hroznových šupiek 267 mg
– resveratrol 80 mg
Extrakt z koreňa krídlatky japonskej 240 mg
– resveratrol 120 mg
Celkový obsah resveratrolu 200 mg

Odporúčané dávkovanie:
Užívajte jednu kapsulu denne.

Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením

Alergény:
Môže obsahovať stopy lepku, sóje a mlieka.

Zloženie

Extrakt z hroznových šupiek (Vitis Vinifera) (30 % resveratrol), extrakt z koreňa krídlatka japonského (Polygonum cuspidatum) (50 % resveratrol), protihrudkujúce činidlá (stearan horečnatý, maltodextrín, oxid kremičitý), hypromelózová.

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Resveratrol

Účinok

Účinok Na srdce a krvný tlak, Na detoxikáciu organizmu
Pre časť tela Srdce , Cievy

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 1,5 rokov (18 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Hmotnosť 70 g

Vlastnosti

Vlastnosti Vegan
Kód:  SPTgym525
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586022217289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07