Obnoviť stránku

GymBeam Pestrec mariánsky, 120 kapsúl

4,8 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

GymBeam Pestrec mariánsky, 120 kapsúl

Ostropestrec mariánsky (Milk Thistle, alebo latinsky Silybum marianum) je známy tiež ako strieborný bodliak, alebo pestrec – bylinka pôvodom zo Stredomoria. Používa sa predovšetkým pri ochoreniach pečene a žlčníka a za svoje liečivé účinky vďačí látke Silymarín. Tá obsahuje komplex flavonoligananov – silibínín, silydianín, silikristín a izosilibinín a jej najdôležitejšou funkciou je ochranný účinok voči pečeňovým bunkám. Okrem toho obsahuje aj množstvo nenasýtených mastných kyselín (najmä kyselinu linolovú a olejovú), bielkoviny, aminokyseliny, síru, vitamín E, flavonoidy a silice. V balení doplnku stravy GymBeam Pestrec mariánsky nájdete 120 kapsúl.

Ostropestrec podporuje imunitný systém, avšak bezpochyby je jeho najznámejším a najdôležitejším účinkom podpora pečene – čistí pečeň, pomáha pri ich chorobách (napríklad pri stučnení pečene), chráni ju pri dlhodobom užívaní liekov a regeneruje pečeňové tkanivo. Používa sa pri ochoreniach sleziny a žlčníka, podporuje tvorbu žlče. Ostropestrec má silnú regulačnú funkciu – optimalizuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Ovplyvňuje aj činnosť srdca a má priaznivý vplyv na ochranu ciev a žíl, rovnako tak aj na nervový systém (napríklad pri migréne, závratoch a bolestiach hlavy). Pozitívne účinky vykazuje aj pri problémoch s tráviacou sústavou, zrýchľuje trávenie, zlepšuje pravidelnosť vylučovania a čistí tráviaci trakt, za čo vďačí vysokému obsahu vlákniny. 

Pestrec mariánsky a jeho výhody:

  • Obsahuje silymarín
  • Podporuje zdravie pečene, chráni ju a udržuje jej normálnu funkciu
  • Regeneruje bunky pečene
  • Podporuje zdravú funkciu žlčníka
  • Optimalizuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi
  • Výborný doplnok pri dlhodobom užívaní liekov
  • Podporuje trávenie
  • Pomáha udržiavať normálnu chuť do jedla
  • Pozitívne ovplyvňuje pleť
  • Je vhodný aj ako prevencia

Odporúčané dávkovanie: 
Užívajte 1 až 2 kapsuly denne. 

Aktívne látky v 1 kapsule/% RPH*: 
Pestrec mariánsky – 250 mg/nie je stanovená
*Denná referenčná hodnota príjmu

Upozornenie: 
Doplnok stravy. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným používaním, alebo skladovaním. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. 



Zloženie

Pestrec mariánsky, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protispekavá látka (fosforečnan vápenatý, stearan horečnatý), kapsule (želatína).

Parametre a špecifikácia

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Pestrec

Účinok

Účinok Antioxidant
Pre časť tela Srdce , Pečeň a žlčník

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Obal Nádoba
Kód:  SPTgym367
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007130088
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16