Obnoviť stránku

GymBeam Lipozomálny Vitamín C, 60 kapsúl

4,8 5 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
14,32 €
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

GymBeam Lipozomálny Vitamín C, 60 kapsúl

Lipozomálny Vitamín C obsahuje 500 mg najlepšie vstrebateľného vitamínu C v jednej dávke. Je vo forme kapsúl a vďaka prevratnej výrobnej technológii LipoCellTech™ inšpirovanou prírodou, má doteraz najvyššiu vstrebateľnosť a využiteľnosť v organizme.

Vitamín C

Vitamín C je vďaka lipozomálnej forme chránený pred znehodnotením pri prechode tráviacim systémom a doručuje tak maximálne množstvo vitamínu C do cieľových buniek. Lipozóm sa vďaka svojej lipidovej povahe stáva živinou, stavebným materiálom buniek alebo ich súčasťou. Mikroživiny v lipozomálnej forme sú až 20-krát lepšie vstrebatelnejšie v porovnaní s bežne dostupnými formami suplementov. Vitamín C zohráva kľúčovú úlohu v mnohých biochemických procesoch v tele, prispieva k optimálnej imunite, mentálnym funkciám a pomáha znižovať únavu a vyčerpanie. Je dôležitý aj pre ľudí trpiacich chudokrvnosťou, pretože vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa. Jeho optimálny príjem je potrebný aj pre normálny a zdravý stav kože, kostí, chrupaviek alebo zubov. Je tiež dôležitým antioxidantom, ktorý chráni bunky pred oxidačným stresom spôsobeným voľnými radikálmi. Vitamín C je skrátka natoľko dôležitou živinou, ktorú si náš organizmus nevie sám vyrobiť a preto je potrebné zamerať sa na jeho optimálny príjem z externých zdrojov. Lipozomálny vitamín C vďaka unikátnej výrobnej technológii LipoCellTech™ poskytuje doteraz najvstrebateľnejšiu formu vitamínu C, čo ocenia všetci ľudia, ktorí od výživových doplnkov očakávajú maximálnu vstrebateľnosť, účinnosť a čistotu. výrobok bez zbytočných balastných látok.

Výhody vitamínu C

Lipozomálny Vitamín C a jeho výhody:
– je vitamín C v lipozomálnej forme v kapsulách– obsahuje 500 mg vitamínu C v jednej dávke– je najlepšou vstrebateľnou a využiteľnou formou vitamínu C– dosahuje vstrebateľnosť aj viac ako 95 %– je vyrobený pomocou unikátnej technológie LipoCellTech™– prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy– je dôležitý pre optimálnu obranyschopnosť organizmu

Zloženie

Vitamín C (kyselina L-askorbová), LipoCellTech™ lipozomálna zmes: fosfolipidy kyseliny palmitovej a olejovej, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), hypromelózová kapsula, protispekavé činidlo (stearan horečnatý). V jedné kapsli: vitamín C 250 mg (312,5 % referenčnej hodnoty príjmu), LipoCellTech™ lipozomálna zmes 214 mg.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie
Pre časť tela Kostičky, Kĺby

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly
Množstvo účinnej látky (mg) 250 mg (250 000 μg)
RHP % (referenčná hodnota príjmu) 312,5 %

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Nádoba

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Typ

Typ Vitamíny
Forma doplnku Lipozomálne

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín C
Vitamín C (kyselina L-askorbová), LipoCellTech™ lipozomálna zmes: fosfolipidy kyseliny palmitovej a olejovej, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), hypromelózová kapsula, protispekavé činidlo (stearan horečnatý). V jedné kapsli: vitamín C 250 mg (312,5 % referenčnej hodnoty príjmu), LipoCellTech™ lipozomálna zmes 214 mg. '>
Kód:  SPTgym191
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586022212444
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06