Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GymBeam Koenzým Q10, 60 kapsúl

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,89 €

GymBeam Koenzým Q10, 60 kapsúl

Koenzým Q10 je molekula, ktorá sa nachádza v našom tele a sme schopní si ju sami vytvoriť. Je súčasťou buniek, kde plní dôležitú úlohu, pomáha totiž mitochondriám pri tvorbe energie. Jeho produkcia má tendenciu s vekom klesať, preto treba dbať na dostatočný príjem. V zložení nájdete navyše aj vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Koenzým Q10 je molekula produkovaná naším telom, ktorá sa nachádza v mnohých bunkách. V tele má dôležitú funkciu, pretože pomáha mitochondriám s tvorbou energie. Podieľa sa na tvorbe adenosintrifosfátu (ATP), ktorý hrá dôležitú úlohu práve pri prenose energie v bunkách. V tele je súčasťou antioxidačného systému, a tak bojuje s oxidačným stresom a voľnými radikálmi. S ochranou buniek pred oxidačným stresom potom navyše pomáha aj obsiahnutý vitamín E.

Prirodzená tvorba koenzýmu Q10 má tendenciu s pribúdajúcim vekom klesať. O to dôležitejšie je potom jeho príjem zo stravy, prípadne výživových doplnkov. V súčasnosti je skúmaný pre svoj možný vplyv na srdce, pokožku, alebo športový výkon. Na príjem koenzýmu Q10 sa preto zameriavajú ľudia, ktorí sa usilujú o zlepšenie kvality pleti, výkonnosti alebo chcú posilniť celkové zdravie a vitalitu.

Koenzým Q10 a jeho výhody:

  • je bunková molekula, ktorá sa podieľa na tvorbe energie
  • je obohatený o vitamín E
  • pomáha bojovať s oxidačným stresom a voľnými radikálmi
  • je obľúbený medzi ľuďmi usilujúcimi sa o zlepšenie pleti a športových výkonov
  • užívajú ho ľudia, ktorí chcú podporiť celkové zdravie a vitalitu
  • je vo forme praktických kapsúl

Obsah aktívnych látok v 1 kapsule:
Koenzým Q10 60 mg
Vitamín E 35 mg 291,6 %*
*Referenčná hodnota príjmu priemernej dospelej osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

Odporúčané dávkovanie:
Užívajte 1 kapsulu denne.

Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by mali užívanie produktu konzultovať so svojím lekárom. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Zloženie

Koenzým Q10, vitamín E (DL-alfa tokoferylacetát), objemové činidlo (slnečnicový olej), farbivo (oxid železitý, oxid titaničitý), softgelová kapsula (želatína, glycerol, čistená voda).

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Koenzým Q10

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie, Na detoxikáciu organizmu
Pre časť tela Srdce , Pleť

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 18 rokov (216 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Hmotnosť 70 g
Obal Nádoba

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTgym518
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588006751475
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04