Obnoviť stránku

GymBeam Ginkgo Biloba + Magnesium, 90 kapsúl

Garancia najlepšej ceny
Novinka
9,49 €

GymBeam Ginkgo Biloba + Magnesium, 90 kapsúl

Výživový doplnok Ginkgo Biloba + Magnézium na redukciu únavy a podporu nervového systému. GymBeam Ginkgo Biloba + Magnézium sú kapsuly s obsahom extraktu ginkgo biloby a horčíka.

Horčík je na správne fungovanie organizmu veľmi dôležitý, pretože prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania. Okrem toho je užitočný na syntézu bielkovín, funkciu psychiky a nervovej sústavy. Horčík v tele prispieva k správnej látkovej premene alebo udržaniu zdravých kostí a zubov.
Ginkgo biloba je strom, ktorého extrakt je populárnou súčasťou výživových doplnkov. Je bohatý na antioxidanty, flavonoidy, terpenoidy a organické kyseliny.
V každej dávke prijmete až 150 mg magnézia a 60 mg extraktu z ginkgo biloby. Vyskúšajte aj vy túto výnimočnú kombináciu horčíka a ginkgo biloby a podporte správne fungovanie organizmu.
Odporúčané dávkovanie:
Užívajte jednu kapsulu denne.
Upozornenie:
Doplnok výživy. Ak užívate antikoagulanciá, poraďte sa pred užívaním so svojím lekárom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Zloženie

Oxid horečnatý, plnidlo (mikrokryštalická celulóza), Ginkgo biloba extrakt, protispekavé činidlo (stearan horečnatý), hypromelózová kapsula.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez laktózy, Bez lepku

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Ginko biloba, Horčík

Účinok

Účinok Na pamäť a sústredenie
Pre časť tela Kĺby, Mozog, Zuby

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Hmotnosť 86 g
Obal Nádoba
Kód:  SPTgym548
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  37915-1-90caps
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13