Obnoviť stránku

Guarana – bylinný liehový extrakt 50 ml

4,70 €

Guarana – bylinný liehový extrakt 50 ml

Výživový doplnok Guarana – bylinný liehový extrakt Paulinia cupana, s povzbudzujúcimi účinkami, znižuje pocit únavy. Guarana je pôvodom juhoamerická bylinka s vysokým obsahom prírodného kofeínu (na rozdiel od kofeínu získaného z kávy nespôsobuje nepriaznivé prejavy ako búšenie srdca a potenie). Prispieva k navodeniu fyzickej i psychickej vitality. Stimuluje lepší duševný a fyzický výkon. Podporuje motiváciu. Podporuje imunitný systém. Vhodný doplnok na kontrolu telesnej hmotnosti a normálne trávenie.

Obsah aktívnych látok v 1 dávke (1 – 2 ml)/v dennej dávke (3× denne):
Guarana štandardizovaný extrakt 50 – 100 mg/150 – 300 mg

Odporúčané dávkovanie:
Dospelí a deti od 12 rokov 3× denne 1 – 2 ml (15 – 30 kvapiek), deti od 3 do 12 rokov 1 – 2 ml (15 – 30 kvapiek) 2× denne. Tinktúru možno pridať do studeného nápoja. Nepodávajte vo večerných hodinách, Guarana by mohla vyvolať poruchy spánku.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze.

Upozornenie:
Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu.

Krajina pôvodu:
Česká republika

Zloženie

Zloženie:  voda, jemný lieh (minimálne 35 obj. % alk. /etanolu), Guarana (Paullinia cupana) štandardizovaný extrakt zo semien (kofeín 10 %).

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 50 ml

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Guarana

Určenie

Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)
Kód:  SPTgimix145
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  817

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03