Obnoviť stránku

GS Extra Strong Multivitamín, 60 + 60 tabliet – darčekové balenie 2022

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GS Extra Strong Multivitamín, 60 + 60 tabliet – darčekové balenie 2022

Darčekové balenie doplnku stravy GS Extra Strong Multivitamín ponúka navyše 60 tabliet a darček. Obsahuje komplexné vyvážené zloženie vitamínov, minerálov a ďalších aktívnych látok. Ide o extra silný a extra účinný multivitamín.

Obsahuje STRONG KOMPLEX:

  • Extra dávka vitamínu C
  • Luteín
  • Activin
  • Echinacea

Pre koho je vhodný:
GS Extra Strong Multivitamín je určený pre všetkých, ktorí si chcú počas roka dopĺňať dôležité vitamíny, minerály a ostatné látky. Vhodný na každodenné užívanie.

Odporúčané dávkovanie:
1 tableta denne počas jedla a zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo.

Upozornenie:
Nie je určené pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Prípravok nie je náhradou pestrej stravy. Uchovávajte v suchu pri teplote 10 - 25 °C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Výrobok je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Zloženie

Hydrogénfosforečnan vápenatý, plnidlá (mikrokryštalická celulóza, maltodextrín, sodná soľ karboxymetylcelulózy), oxid horečnatý, kyselina L-askorbová, síran železnatý, protispekavé látky (oxid kremičitý, stearan horečnatý), nikotínamid, oxid zinočnatý, D-alfa-tokoferol acetát, echinacea – extrakt z koreňa 4:1, extrakt zo semien vínnej révy, D-pantoténán vápenatý, beta-karotén, retinol acetát, tiamín hydrochlorid, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, cyanokobalamín, cholekalciferol, fytomenadión, biotín, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, síran mangánatý, chlorid chromitý, glukónan meďnatý, molybdénan sodný, luteín, poťahovacie látky (hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylalkohol, polyetylénglykol, mastenec), farbivá (oxid titaničitý, oxid železitý).

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Hmotnosť 222 g

Typ

Typ Vitamíny

Vitamíny

Druh vitamínu Multivitamín
Kód:  SPTgrns011
Produktové číslo:  8595693300350

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03