Obnoviť stránku

GS Condro Diamant tbl. 120 ČR

4,8 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
17,90 €

GS Condro Diamant tbl. 120 ČR

Extrémna sila glukozamínu GS Condro DIAMANT

GS Condro DIAMANT je extrémne silný kĺbový doplnok stravy, ktorý sa stará nielen o kĺbové chrupavky, ale aj o okolie kĺbu, teda kĺbové puzdrá, väzy a šľachy. Extra silná dávka glukozamín sulfátu je obohatená o revolučný komplex DIAMANT FORTESCIN. Účinnosť GS Condro bola testovaná Reumatologickým ústavom v Prahe a jeho obľúbenosť medzi českými spotrebiteľmi potvrdená obdržaním prestížneho ocenenia Najdôveryhodnejšia značka roka pre rok 2016, 2017 a 2018.

Starostlivosť nielen o kĺby

GS Condro DIAMANT je jedinečný prípravok, ktorý sa stará nielen o kĺbové chrupavky, ale aj o okolie kĺbu, teda kĺbové puzdrá, väzy a šľachy. Extra silná dávka glukozamín sulfátu tohto najsilnejšieho kĺbového prípravku na trhu je obohatená o revolučný komplex DIAMANT FORTESCIN.

GS Condro DIAMANT ponúkne revolučný komplex

GS Condro DIAMANT obsahuje revolučný komplex DIAMANT FORTESCIN. Vďaka vyváženému množstvu látok ako je aescín a vitamín C podporuje nielen správnu funkciu kĺbového, ale aj spojivového aparátu.

Revolučný komplex DIAMANT FORTESCIN je unikátna kombinácia:

  • Špeciálna účinná látka aescin (extrakt z plodu Aesculus hippocastanum) v dennej dávke 40 mg. Aescin prispieva k správnemu krvnému zásobeniu kĺbových puzdier, väzov a šliach. Tiež podporuje obeh telových tekutín na úrovni jednotlivých tkanív (mikrocirkulácia tkanív).
  • Vitamín C v dennej dávke 12 mg, ktorý je dôležitý pre tvorbu pevnej kolagénnej siete. Tá je základom štruktúry väzov, šliach, chrupaviek a meniskov. Vitamín C teda prispieva k udržaniu funkcie kĺbových chrupaviek.

Glukozamín sulfát v kvalite GS Clini-Q

Základom všetkých kĺbových prípravkov GS Condro je glukozamín sulfát, telu vlastná látka, ktorá sa za normálnych okolností tvorí z glukózy. Následne sa zabudováva do zložitejších štruktúr (tzv. proteoglykánu), ktoré sú základnou stavebnou zložkou chrupaviek a viažu vodu. Je tiež dôležitou súčasťou kĺbového mazu.

V prípravku GS Condro DIAMANT je obsiahnutá denná dávka 1 600 mg čistého glukozamín sulfátu v garantovanej kvalite Clini-Q. Originálna kvalita Clini-Q je zárukou správneho a vždy rovnakého obsahu čistého glukozamín sulfátu v dennej dávke. Každá šarža GS Condro DIAMANT je totiž kontrolovaná na obsah glukozamín sulfátu v medzinárodne akreditovanom laboratóriu.

Prečo užívať GS Condro DIAMANT?

Účinnosť GS Condro bola overená testovaním Reumatologickým ústavom v Prahe v rokoch 2004 – 2006. 8 z 10 užívateľov bolo s jeho užívaním veľmi spokojných.

**MUDr. Olejárová M., a kol.: Česká reumatológia, 16, 2008, p. 153 – 160

Glukozamín GS Condro DIAMANT tbl. 120

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Maximálny komfort užívania

S GS Condro DIAMANT stačí na dosiahnutie žiaduceho efektu užívať iba 2 tablety denne. Pre ľahšiu prehĺtateľnosť majú tablety GS Condro špeciálny tvar a povrchovú úpravu ETS2-TABS.

Glukozamín GS Condro DIAMANT tbl. 120

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Pre koho je GS Condro DIAMANT vhodný?

Prípravok je vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú aktívne starať o zdravie svojich kĺbov, väzov, šliach, meniskov a medzistavcových platničiek a želajú si udržať ich dobrý stav do vysokého veku. Predovšetkým ide o:

  • staršie osoby
  • ľudí zaťažujúcich kĺby – ťažko pracujúcich, ľudí s nadváhou
  • športovcov – aktívni aj rekreační
Glukozamín GS Condro DIAMANT tbl. 120

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Odporúčané používanie

Užívajte 1× denne 2 tablety

Priaznivé pôsobenie sa môže prejaviť iba pri dlhodobom užívaní, preto prípravok užívajte počas najmenej 2 mesiacov. Túto kúru je vhodné zopakovať 2 – 3× ročne. GS Condro DIAMANT môžete užívať aj trvalo, najmä pokiaľ sú vaše kĺby silne namáhané. Tablety môžete užívať naraz alebo rozdelene do dvoch denných dávok, najlepšie s jedlom alebo po jedle, a zapite dostatočným množstvom tekutiny. Tablety je možné drviť aj prepoliť.


Zloženie

Glukosamin sulfát.2KCl (z korýšů), plnidla (mikrokrystalická celulóza, polyvinylpyrolidon, sodná sůl zesíťované karboxymethylcelulózy, sodná sůl karboxymethylcelulózy), výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina L-askorbová, potahovací látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydroxypropylmethylcelulóza, mastek).

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Glukozamín

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie, Na kosti a kĺby, Na lepší športový výkon
Pre časť tela Kostičky, Kĺby, Svaly

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre seniorov
Deti od veku 12 rokov (144 mesiacov)

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Hmotnosť 276 g
Obal Škatuľka, dóza

Vlastnosti

Vlastnosti Bez laktózy, Bez lepku, Bez pridaného cukru

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 10 °C
Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  GSCON520
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595693301111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09