Obnoviť stránku

Grower‘s cup – darčekové balenie

Garancia najlepšej ceny
Novinka
25,90 €

Grower‘s cup – darčekové balenie

Perfektný darček pre milovníkov dobrej kávy, ktorí si chcú svoju šálku vychutnať kdekoľvek. Tým je darčeková kazeta s 10 vreckami vynikajúcej kávy Grower's cup Coffeebrewer zo siedmich rôznych fariem. Predstavuje zbierku tých najlepších káv sveta. Ak teda chcete rozmaznávať svojich priateľov, rodinu alebo aj sami seba, kúpte túto kazetu. Príprava kávy v týchto vreckách je veľmi jednoduchá. Cestovanie, dovolenka alebo aj menší výlet môže vďaka posedeniu pri lahodnej šálke kávy razom získať punc naozaj výnimočného a príjemného okamihu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety s kávou Grower's cup

  • Zbierka tých najlepších káv sveta
  • Darčeková kazeta Grower's cup obsahuje 10 vrecúšok káv zo 7 fariem
  • Jednoduchá príprava - stačí len zaliať horúcou vodou
  • Silu nápoja ovplyvníte množstvom vody alebo dĺžkou prekvapkávania

Otvorte, zalejte, servírujte

Každé vrecko Grower's cup Coffeebrewer ponúka kvalitne prekvapkávanú kávu bohatej chuti avšak s tak jednoduchou prípravou, ako keby ste si robili instantnú kávu. Potrebujete len trochu horúcej vody. Žiadne ďalšie zariadenia, žiadne ďalšie pomôcky. Po zaliatí nechajte kávu 4 – 6 minút stáť a potom môžete ihneď podávať. Ak chcete, aby káva bola silnejšia, nalejete buď menej vody alebo ju nechajte dlhšie filtrovať. Ak máte radšej slabšiu kávu, zalejte ju väčším množstvom vody alebo servírujte po kratšej ako odporúčanej dobe.

Zloženie

Výběrová káva THE BREW COMPANY

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Nápoj

Príprava jedla

Spôsob ohrevu Zmiešaním s horúcou vodou

Obsah balenia

Obsah balenia Čaj
Kód:  SPTzah0127
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PAF-A335500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12