Obnoviť stránku

GP Discovery CHR35

4,4 25 hodnotení
Cenová bomba
41,90 € Ušetríte 7,59 €

GP Discovery CHR35

Ak hľadáte kvalitne spracované svietidlo, na ktoré sa budete môcť vždy úplne spoľahnúť, potom je pre vás čelovka GP Discovery CHR35 skvelou voľbou. Či už trávite noc v prírode, v dielni či na cestách, táto multifunkčná čelovka vás oslní svojím výkonom. Čelovka GP Discovery CHR35 sa honosí dosvitom až 130 m, 5 svetelnými režimami, výkonom 600 lúmenov a tiež možnosťou vyňatia svetla z hlavového popruhu a uchytenia pomocou magnetu alebo kovovej spony. Takisto iste oceníte malú hmotnosť čelovky, jej vodoodolnosť, nárazuvzdornosť a tiež kompaktné rozmery. Všetky tieto vlastnosti robia z čelovky GP Discovery CHR35 ideálneho spoločníka  pracovných aj voľnočasových aktivít.

Kľúčové vlastnosti čelovky GP Discovery CHR35

  • Vysoká kvalita použitých materiálov
  • Kompaktné rozmery čelovky GP Discovery CHR35
  • Rôzne možnosti umiestnenia
  • Kvalitný čip CREE LED 
  • Jednoduché ovládanie jedným tlačidlom
  • USB nabíjanie
  • Funkcia rýchleho vypnutia
  • 5 svetelných režimov čelovky GP Discovery CHR35

Široké využitie čelovky GP Discovery

Máte radi večerný beh, potrebujete počas noci v prírode vytiahnuť veci z batoha, prípadne vás pri jazde autom zastihla porucha? Čelovka GP Discovery CHR35 vám pomôže v každej situácii. Čelovka vyniká rýchlym nabíjaním, dlhou výdržou, vysokou odolnosťou a 5 nastaviteľnými režimami svietenia.

Kompaktné rozmery čelovky

Vďaka kompaktným rozmerom čelovka GP Discovery CHR35 zaberá veľmi málo miesta a zmestí sa do každého batoha. Či sa už vydáte na prechádzku do prírody alebo vyrazíte na večernú vychádzku na bicykli, čelovka GP Discovery CHR35 vám bude vždy k dispozícii.

Voľné ruky pre praktickú manipuláciu

Čelovka GP Discovery CHR35 umožní výborne osvetliť potrebné miesto a zároveň budete mať voľné ruky. Vďaka tomu môžete vykonávať danú činnosť prakticky, bez nutnosti držania ručnej baterky. V prípade, že staviate stan, ohrievate jedlo pod šírym nebom, prípadne v noci hľadáte správnu cestu, čelovka GP Discovery CHR35 vás nikdy nesklame.

Rôzne možnosti umiestnenia svietidla

Okrem klasického umiestnenia na čelo je možné čelovku GP Discovery CHR35 umiestniť tiež na opasok a batoh. O toto umiestnenie sa postará praktická kovová spona. Spodná strana čelovky GP Discovery CHR35 je opatrená magnetom, ktorý zabezpečí jej praktické pripevnenie na kovové povrchy.

5 variantov svietenia čelovky

Čelovka GP Discovery CHR35 je vybavená 5 rôznymi režimami svietenia. Na osvetlenie veľkej plochy je určený režim so svetelným tokom 300 lm. Na čítanie využijete svietenie s výkonom 60 lm. V prípade, že potrebujete svetlo nižšej intenzity, oceníte režim svietenia 15 lm. K dispozícii je tiež Stroboskop, ktorý vám pomôže prekvapiť útočníka a lepšie sa tak brániť alebo utiecť. Zaiste oceníte tiež režim TURBO, pri ktorom čelovka na 40 sekúnd vyžaruje svetlo s tokom 600 lm a dosvieti až do 130-metrovej vzdialenosti.

USB nabíjanie čelovky

Čelovku GP Discovery CHR35 možno nabíjať cez počítač, powerbanku či priamo na sieti, a to vďaka USB adaptéru. O priebehu nabíjania čelovky vás informuje LEDkový indikátor, ktorý v prípade úplného nabitia čelovky zmení farbu z červenej na zelenú.

Vysoká kvalita použitých materiálov

Na výrobu čelovky GP Discovery CHR35 boli použité špičkové materiály, zaisťujúce jej vysokú fyzickú odolnosť a vodoodolnosť. Čelovka odolá pádu z výšky 1 m a jej kovový obal so stupňom krytia IPX4, dokonale ochráni čelovku proti striekajúcej vode.

Jednoduché ovládanie čelovky GP Discovery CHR35

Ovládanie čelovky GP Discovery CHR35 prebieha ľahko prostredníctvom jediného tlačidla. Praktickú manipuláciu zaistí protišmykový povrch, takže sa nemusíte obávať upustenia čelovky.

Čelovka GP Discovery CHR35

Jednoduché a rýchle nabíjanie

Čelovku GP Discovery CHR35 možno jednoducho nabiť pomocou USB adaptéra. O úrovni nabitia čelovky vás informuje LEDkový indikátor, ktorý v prípade úplného nabitia čelovky zmení farbu z červenej na zelenú.

Čelovka GP Discovery CHR35

5 variantov svietenia

Čelovka GP Discovery CHR35 disponuje 5 svetelnými režimami. Ide o 3 bežné režimy (5 %, 20 % a 100 %), režim turbo a stroboskop. Vďaka tomu čelovka dokonale vyhovie vašim potrebám.

Čelovka GP Discovery CHR35

Kvalitný čip CREE LED 

Čelovka GP Discovery CHR35 je vybavená špičkovým čipom CREE LED. Tento kvalitne spracovaný čip sa stará o veľký dosvit čelovky, jej dlhú životnosť a tiež vysokú svietivosť.

Čelovka GP Discovery CHR35

Vysoká vodoodolnosť

Čelovka GP Discovery CHR35 je vyrobená z vodoodolného kovu, ktorý zaisťuje jej vysokú odolnosť. Nárazuvzdornosť čelovky je 1 m a stupeň krytia IPX4, takže odvedie dokonalú prácu v každej situácii.

Čelovka GP Discovery CHR35

Silný magnet

Okrem nastaviteľného hlavového popruhu je čelovka GP Discovery CHR35 vybavená taktiež silným magnetom a kovovou sponou. Vďaka tomu si môžete ľahko zvoliť, kde chcete mať čelovku v danej situácii umiestnenú.

Čelovka GP Discovery CHR35

Okamžité vypnutie

Po 5 sekundách svietenia čelovky GP Discovery CHR35 v danom režime sa aktivuje funkcia rýchleho vypnutia. Táto funkcia sa postará o okamžité vypnutie čelovky jedným kliknutím, bez nutnosti prechádzania všetkých zvyšných režimov.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Čelovka

Vlastnosti

Výkon 600 lm
Maximálny dosvit 130 m
Počet LED 1 ×
Počet režimov svietenia 5 ×

Napájanie

Zdroj napájania Nabíjací akumulátor
Kapacita 2 600 mAh
Maximálna výdrž 60 h
Počet batérií 1 ×
Umiestnenie zdroja V tele
Typ batérie 18650

Vodotesnosť

Vodotesnosť IPX4

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Krátkodobé zvýšenie výkonu, Nárazuvzdornosť, Nastavenie intenzity svetla, Stroboskop, USB nabíjanie, Vodoodolnosť

Rozmery

Hĺbka 27 mm
Šírka 106 mm
Výška 27 mm
Hmotnosť 153 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPTGP016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891199190131
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18