Obnoviť stránku

Glukozamín sulfát (chondroitín, MSM, kurkuma) KĹBY – 67 tbl.

4,5 4 hodnotení
14,90 €

Glukozamín sulfát (chondroitín, MSM, kurkuma) KĹBY – 67 tbl.

Glukozamín sulfát a chondroitín sulfát sú telu vlastné látky, ktoré sú jednou z hlavných zložiek kĺbových chrupaviek, spojivového tkaniva, ktorá je súčasťou pohybového ústrojenstva. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu na normálnu funkciu kostí a kĺbových chrupaviek.

Dávkovanie

Dospelí 3× denne 1 tableta, deti od 12 rokov 1× denne 1 tableta, tablety je možné deliť alebo drviť. Užívajte najlepšie po jedle. Odporúčaná dĺžka užívania je minimálne 3 mesiace. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie!

Upozornenie

Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Nie je určené pre deti do 12 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí! Ukladajte v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C!

Zloženie

Glukosamin sulfát 2KCl (z korýšů), chondroitin sulfát sodný, MSM (metylsulfonylmetan), plnidla (mikrokrystalická celulosa, polyvinylpyrrolidon, uhličitan vápenatý), protispékavé látky (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, dioxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin, talek), zvlhčující látky (polyvinylalkohol, polydextrosa, mastné kyseliny, kyselina vinná L+), stabilizátory (hydroxypropylmethylcelulosa, sodná sůl karboxymethylcelulosy), kurkuma dlouhá (extrakt z oddenku s 95% obsahem kurkuminoidů, Curcuma longa L.), kadidlovník pilovitý (extrakt 5:1 z pryskyřice, Boswellia serrata), L-askorbová kyselina, barvivo (oxid železa žlutý).

Parametre a špecifikácia

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 15 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Glukozamín, chondroitín, MSM

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity
Pre časť tela Kostičky, Kĺby

Určenie

Deti od veku 12 rokov (144 mesiacov)

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 67
Hmotnosť 76 g
Kód:  MEDGLUDS685
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594045475685
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08