Obnoviť stránku

Archív - Ghí maslo

Prepustené maslo, nazývané aj ako ghí maslo (tiež ghi alebo ghee), je tradičná surovina obľúbená nielen v indickej kuchyni. Jeho výroba zahŕňa odstránenie mliečnych bielkovín a vody z masla. Tento proces zanecháva iba čistý tuk s orechovou chuťou a dlhou trvanlivosťou. Ghí maslo je ideálne na varenie, pečenie aj ako zdravý tuk do kávy. Nechcete sa stratiť v množstve variantov na trhu? Čítajte ďalej a poradíme vám, ako vybrať to najlepšie prepustené maslo pre vaše kulinárske umenie.

Spresniť parametre
2 položky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08