Obnoviť stránku

Flow Gaming, 90 toboliek

Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Flow Gaming, 90 toboliek

Jasná výhra v kapsule

Pri vývoji sme dbali na to, aby nezostala žiadna z kognitívnych funkcií v pozadí a bez podpory. Môžete si tak byť istí, že produkt Mindflow Gaming obsahuje látky podporujúce funkciu a zdravie mozgu aj mentálny výkon. Aktívne látky pomáhajú zlepšovať bdelosť, pozornosť, koncentráciu, rozhodovacie funkcie, sústredenie, motiváciu, pamäť, zrakové funkcie a duševnú pohodu. Skrátka návod na víťaznú hru v kapsule Mindflow Gaming.

Komplexné spojenie prírodných nootropík na 100 % výkon mozgu

Podpora kognitívnych funkcií cez boost neurotransmiterov na maximálnu bdelosť, sústredenie, koncentráciu, pamäť a prenos nervových vzruchov.

Odolnosti voči mentálnej záťaži a stresu

Rhodiola, L-theanín a taurín zlepšujú duševnú výkonnosť a mentálnu stabilitu. Podporí tak organizmus pri nadmernej mentálnej záťaži a strese.

Ochrana zraku a mozgu

Neuroprotektívne vlastnosti taurínu, Huperzinu A zaisťujú dlhodobé zdravie a funkčnosť mozgu. Luteín, zeaxantín a vitamín A sú nevyhnutnou súčasťou na perfektný zrak a ochranu fotoreceptorov v očiach. Pôsobí proti zvýšenému stresu očí spôsobeného sledovaním obrazovky a úľava unaveným alebo podráždeným očiam.

Zloženie doplnku stravy Mindflow Gaming, 90 kapsúl

  • Kofeín – zvyšuje mentálne sústredenie, bystrosť a efektivitu fungovania neuronálnych sietí v mozgu ( štúdia, certifikát)
  • L-theanine – podporuje duševnú bdelosť, pamäť, sústredenú pozornosť, pocity pokoja ( štúdia, certifikát)
  • Luteín – zlepšuje zrakové funkcie, má priaznivé účinky na zdravie očí s protizápalovými účinkami ( štúdia)
  • DMAE – nepriamo, cez produkciu acetylcholínu, podporuje pozornosť, motorické funkcie a prenos vzruchov v CNS ( štúdia, certifikát)
  • Alpha GPC - podporuje metabolizmus fosfolipidov v mozgu a tvorbu neurotransmiteru acetylcholínu, čím uľahčuje učenie a zlepšuje pamäť ( štúdia, certifikát)
  • Taurín – antioxidant dôležitý na zdravie mozgu a aktivitu fotoreceptorov sietnice, kľúčová zložka v nervových sieťach ( štúdia, certifikát)
  • Guarana – zvýšenie kognitívnych schopností vrátane mentálneho výkonu ( štúdia, certifikát)
  • Zeaxantín – zlepšuje zrakové funkcie, má priaznivé účinky na zdravie očí s protizápalovými účinkami ( štúdia, certifikát)
  • Rhodiola rosea – adaptogén na fyziologickú rovnováhu organizmu, proti únave a úzkosti, na zlepšenie pamäti ( štúdia, certifikát)
  • Huperzine A – neuroprotektívne účinky, spomaľuje rozklad acetylcholínu, čím má vplyv na pamäť a učenie ( štúdia, certifikát)
  • Vitamín B12 – naštartuje energetický metabolizmus a zlepší celkovú koncentráciu ( štúdia, certifikát)
  • Vitamín A – nevyhnutný na zdravie očí a zrakové funkcie
  • Vitamín B5 – dôležitý na energetický metabolizmus a zníženie miery únavy a vyčerpania ( štúdia, certifikát)
  • Vitamín B6 – nevyhnutný na produkciu neurotransmiterov – serotonín, dopamín, noradrenalín ( štúdia)
  • Kurkumín – inhibuje xanthanooxidázu metabolizujúcu kofeín a tým poskytne dlhší stabilnejší efekt ( štúdia, certifikát)
  • Tyrosine – vďaka produkcii katecholamínov pozitívne ovplyvňuje motiváciu, pracovnú pamäť a spracovanie informácií ( štúdia)

Ako výživový doplnok Mindflow Gaming užívať?

  • Kedy? 20 minút pred požadovaným efektom.
  • Koľko kapsúl? 3
  • Na správne rozpustenie a vstrebanie zapite pohárom vody.
  • Po každých 5 súvislých dňoch užívania si dajte 2-3 dni pauzu.

Nie je náhradou pestrej stravy. Obsahuje kofeín. Výrobok nie je vhodný pre deti. Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

Alpha GPC, Taurín, Kapsule: hydroxypropylmetylcelulóza, L-tyrozín, L-theanín, Rozprevádzkanica ružová (Rhodiola rosea), kofeín, Guarana (Paullinia cupana), DMAE, Luteín, Vitamín B5, Huperzine A, Zeaxantín, vitamín B6, Vitamín A, Vitamín B12

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Kofeín, Komplexné nootropiká, L-teanín, L-tyrosine, Ženšen

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie, Na stres a nervy, Na pamäť a sústredenie
Pre časť tela Mozog

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Hmotnosť 68 g
Kód:  DOST080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594201631566

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08