Obnoviť stránku

Fenix UC30 XP-L

4,8 55 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fenix UC30 XP-L


Malé výkonné nabíjacie svietidlo UC30 značky Fenix

Ak radi podnikáte výlety do prírody, ktoré sa často pretiahnu až do zotmenia, určite by vám nemalo chýbať kvalitné svetlo. Fenix UC30 je nepostrádateľným pomocníkom pri kempovaní a najrôznějších outdoorových aktivitách. Ponúkne svetelný tok až 1 000 lúmenov a  dosvit až 253 metrov. Tento model vreckového svietidla využíva najmodernejšie LED Cree XP-L HI s odtieňom denného svetla (5 500 – 6 500 K) so životnosťou 50 000 hodín.   Napájanie svietidla zabezpečuje Li-Ion akumulátor 18650 s kapacitou 2 600 mAh a s nabíjaním cez micro USB konektor zabudovaný priamo vo svietidle. Akumulátor je samozrejme súčasťou balenia, takže svietidlo ľahko sprevádzkujete hneď po zakúpení. Alternatívne je možné svietidlo UC30   napájať dvoma jednorazovými lítiovými batériami CR123A. To sa hodí napríklad v prípade, keď sa dlhší čas ocitnete mimo dosahu elektrickej siete. Svietidlo sľubuje kapacitu až 150 hodín v závislosti od zvoleného režimu. Podľa situácie si môžete vyberať zo šiestich režimov výkonu vrátane stroboskopických zábleskov pre krízové situácie. Svietidlo UC30 je ideálnym pomerom veľkosti, priaznivej ceny a vysokého výkonu.


Vysoko odolné a precízne vyhotovenie

Svietidlo Fenix UC30   je vyrobené z tvrdeného, eloxovaného a brúseného leteckého hliníka a aj jeho povrch je veľmi odolný. Proti opotrebovaniu sú odolné aj lichobežníkové závity. Vďaka tejto konštrukcii je svietidlo nárazuvzdorné pri páde z výšky až 1 metra, ďalej úplne prachuvzdorné a vodotesné podľa štandardu IP68. Nebude teda vôbec vadiť, keď vás vonku zastihne prudký dážď, aspoň svietidlu nie. Dokonca ho môžete ponoriť až do dvojmetrovej hĺbky. Tvrdená ultra čistá sklenená šošovka vyniká antireflexnou úpravou. Svietidlo Fenix UC30   je napájané digitálne regulovaným konštantným prúdom. Vďaka tomu vám môže sľúbiť stály svetelný výkon, aj keď sa napätie v batériách postupne znižuje počas ich vybíjania.


Optimalizujte výkon a kapacitu baterky pomocou režimov svietenia

Celkom máte na výber zo šiestich svetelných režimov s rôznymi hodnotami svetelného toku. Svietidlo si navyše zapamätá, ktorý režim ste nastavili ako posledný a v tomto režime sa opäť zapne (neplatí pre zábleskový režim).

Li-Ion 18650   akumulátor 2 600 mAh:

1 000 lúmenov (1,4 hodiny)
350 lúmenov (3,3 hodiny)
150 lúmenov (8,75 hodiny)
50 lúmenov (28,4 hodín)
5 lúmenov (150 hodín)
Režim Strobe (stroboskop s premennou frekvenciou)


Jednoduché a účelné

Ovládanie svietidla Fenix UC30 je intuitívne a veľmi pohodlné cez bočné tlačidlo z nehrdzavejúcej ocele s indikačnou diódou. Na zapnutie a vypnutie stačí podržať tlačidlo asi pol sekundy. Potom už len prepínate režimy svietenia krátkym stlačením tlačidla. Do zábleskového režimu prepnete pridržaním bočného tlačidla približne na 1 sekundu. Keď budete chcieť zistiť stav nabitia akumulátora, pri vypnutom svietidle raz krátko stlačte tlačidlo. Tým sa aktivuje LED indikátor v tlačidle. Pokiaľ dióda svieti na zeleno, batéria je zatiaľ nad 85 %. Zelené blikanie znamená, že kapacita batérie je niekde medzi 50 a 85 %. Ak svieti na červeno, batéria je nabitá na 25 – 50 % a červené blikanie znamená menej ako 25 % kapacity batérie. Na dobíjanie vám stačí bežný micro USB kábel, ktorý zapojíte priamo do svietidla. Úplne vybitý Li-Ion akumulátor sa nabije približne za 3 hodiny. Fenix pamätá aj na bezpečnosť, preto baterku UC30 vybavil ochranou proti prehriatiu. Svietidlo zároveň šetrí batériu, pretože sa po 3 minútach prevádzky v najvyššom režime 1 000 lúmenov samo prepína do režimu 350 lúmenov.


Vyrobené so zmyslom pre detail

Pohrajte sa so vzhľadom svetidla UC30 a prispôsobte jeho dizajn svojim preferenciám. Fenix spolu so svietidlom zabalil tri farebné kryty nabíjacieho konektora – čiernej, fialovej a zelenej farby. Zelená verzia vám dokonca bude svetielkovať v tme. Svietidlo Fenix UC30 poteší aj kompaktnými rozmermi 13 × 2,54 × 2,34 centimetrov, ktoré sú tak akurát vhodné do dlane a bez problémov sa zmestia do vrecka. určite oceníte aj nízku hmotnosť svietidla iba 77 gramov bez batérií a 123 gramov vrátane akumulátora.


Na každú príležitosť

Svietidlo Fenix UC30 využijete pri najrôznejších outdoorových a športových aktivitách, náročných trekoch a cestovaní. Uplatnenie nájde aj v domácnosti, na chalupe, alebo v aute pre nepredvídané situácie, napríklad na výmenu pneumatík vo večerných hodinách. Konštrukcia svietidla UC30 je mimoriadne odolná, vďaka čomu sa tento praktický svetelný pomocník bude skvele hodiť aj členom horskej služby, strážcom objektov, alebo pracovníkom v priemysle.


Obsah balenia

Svietidlo Fenix UC30
Šnúrka na zápästie
Puzdro na opasok
Akumulátor Fenix 18650 s kapacitou 2 600 mAh/3,7 V
USB kábel
Náhradné O-krúžky
Náhradné kryty micro USB konektora
Návod na obsluhu a záručný list

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Baterka

Vlastnosti

Výkon 1 000 lm
Maximálny dosvit 253 m
Životnosť 50 000 h
Počet LED 1 ×

Napájanie

Zdroj napájania Nabíjací akumulátor
Kapacita 2 600 mAh
Maximálna výdrž 150 h
Počet batérií 2 ×
Typ batérie CR123

Vodotesnosť

Stupeň krytia IP68
Materiál Hliník

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Nárazuvzdornosť, USB nabíjanie

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 25,4 mm
Šírka 130 mm
Výška 25,4 mm
Hmotnosť 123 g
Kód:  SPT699
Produktové číslo:  6942870303086
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16