Obnoviť stránku

Fenix HP25R

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fenix HP25R


Výkonná nabíjacia čelovka HP25R značky Fenix

Ak radi podnikáte výlety do prírody a často sa pretiahnu až do zotmenia, určite by vám nemala chýbať kvalitná čelovka. Fenix HP25R vyniká unikátnou konštrukciou s dvoma reflektormi. Diaľkový reflektor vytvára zaostrený svetelný lúč s dosvitom až 187 metrov a svetelným tokom 1 000 lúmenov. Druhý reflektor má zase širokú a plynulú svetelnú stopu s neutrálnym odtieňom a jeho maximálny výkon dosahuje 350 lumenov. Okrem dvoch reflektorov ponúka čelovka HP25R aj červenú LED diódu na doplnkové svietenie. U reflektorov si môžete vyberať zo štyroch stupňov svietenia a u červenej LED diódy využiť dva režimy – stále svietenie, alebo blikanie. Napájanie čelovky zabezpečuje jeden Li-Ion akumulátor typu 18650 s kapacitou 2 600 mAh. Ten je samozrejme súčasťou balenia, takže čelovku ľahko sprevádzkujete hneď po zakúpení. Alternatívne je možné čelovku HP25R napájať dvoma jednorazovými batériami CR123A. To sa hodí napríklad v prípade, keď sa dlhší čas ocitnete mimo dosahu elektrickej siete.


Dva reflektory a červená LED dióda ako bonus

Diaľkový reflektor využíva ako svetelný zdroj LED Cree XM-L2 U2 a zapnete ho stlačením pravého tlačidla asi na pol sekundy. Svetelným zdrojom širokého reflektora je Cree XP-G2 R5 s príjemnejším, teplejším odtieňom svetla. Na zapnutie širokého reflektora stlačte ľavé tlačidlo, opäť približne na pol sekundy. Podľa potreby môžete prepínať medzi rôznymi režimami svietenia a určite oceníte, že si čelovka po vypnutí zapamätá posledný režim, ktorý ste nastavili. Červená LED dióda sa zapína krátkym stlačením ľavého tlačidla, keď je čelovka HP25R vypnutá. Ďalším stlačením tlačidla prepnete na režim blikania a následne čelovku vypnete.


Optimalizujte výkon a kapacitu čelovky pomocou režimov svietenia

Oba reflektory majú štyri stupne svietenia a červená LED dióda dva režimy.

Diaľkový reflektor:

1 000 lúmenov (1,5 hodiny)
350 lúmenov (4,5 hodiny)
130 lúmenov (12 hodín)
30 lúmenov (42 hodín)

Široký reflektor:

350 lúmenov (2,5 hodiny)
130 lúmenov (9 hodín)
30 lúmenov (40 hodín)
4 lúmeny (150 hodín)

Červené svetlo:

Stále svietenie 0,2 lúmenu (96 hodín)
Blikanie 0,2 lúmenu (192 hodín)


Spoľahlivá za všetkých okolností

Čelovka Fenix HP25R je napájaná digitálne regulovaným konštantným prúdom. Vďaka tomu vám môže sľúbiť stály svetelný výkon, aj keď sa napätie v batériách postupne znižuje počas ich vybíjania. Kvalitná konštrukcia čelovky je úplne prachuvzdorná, nárazuvzdorná pri páde až z výšky 1 metra a vodoodolná podľa štandardu IP66. Nebude tak napríklad vadiť, keď vás vonku zastihne prudký dážď, aspoň čelovke nie. Odolná konštrukcia je aj dokonale vyvážená – batérie sú umiestnené v puzdre na zátylku a celá čelovka váži iba 228 gramov, takže vás nebude pri nosení nijako obťažovať. Model HP25R sa zaraďuje k tým najlepším a najuniverzálnejším nabíjacím čelovkám na trhu, pretože ponúka voliteľný tvar svetelného kužeľa. Navyše môžete jednoducho nastaviť požadovaný smer svetla otáčaním čelovky v držiaku. Čelovka Fenix HP25R je vhodná pre športových nadšencov s najrôznejším zameraním. Využijete ju pri turistike, behu, kempovaní, lyžovaní, skvele sa hodí aj do podzemia, alebo pre rybárov.



Vyrobená so zmyslom pre detail

Ovládanie čelovky Fenix HP25R je intuitívne a veľmi pohodlné vďaka dvom praktickým spínačom. Keď budete chcieť zistiť stav nabitia akumulátora, krátko stlačte pravé tlačidlo. Ak bliká len reflektor pre široký kužeľ, kapacita batérie je zatiaľ nad 70 %. Ak sa strieda široký kužeľ a červená LED dióda, kapacita batérie je niekde medzi 30 a 70 %. Ak bliká iba červená LED, tak zostáva menej ako 30 % kapacity a je pomaly načase myslieť na nabíjanie. Na dobíjanie vám stačí bežný micro USB kábel, ktorý zapojíte priamo do čelovky. Úplne vybitý akumulátor sa nabije približne za 3 hodiny. Čelovka HP25R je vyrobená z odolného plastu a leteckého tvrdeného hliníka. Na bezpečné prevážanie pri cestovaní je vybavená ochranou proti nechcenému zapnutiu v batožine.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Čelovka

Vlastnosti

Výkon 1 000 lm
Maximálny dosvit 187 m
Počet LED 3 ×
Počet režimov svietenia 8 ×

Napájanie

Zdroj napájania Jednorazové batérie
Kapacita 2 600 mAh
Maximálna výdrž 150 h
Doba svietenia na max. výkon 150 h
Počet batérií 1 ×
Umiestnenie zdroja V tyle

Vodotesnosť

Stupeň krytia IP66
Materiál Plast, Hliník

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Pracovná

Farba

Farba Sivá

Rozmery

Hmotnosť 228 g
Kód:  SPTkn0035
Produktové číslo:  6942870303857
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13