Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fenix HM61R Amber

4,8 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fenix HM61R Amber

Multifunkčná čelovka 2 v 1 Fenix HM61R Amber

Vysokovýkonná čelovka Fenix HM61R Amber sa stane praktickým spoločníkom športových aktivít, výletov do prírody, ale aj v domácnosti. Disponuje jasným svetelným tokom 1 200 lúmenov a dosvitom až 145 metrov.  V prípade potreby možno čelovku vybrať z držiaka a používať ju ako ručné svietidlo.


Kľúčové vlastnosti čelovky Fenix HM61R Amber

  • Svetelný výkon 1 200 lm
  • Maximálny dosvit 145 m
  • Výkonná LEDka Luminus SST-40 s neutrálnym odtieňom svetla (4 500 K) a 2 červené LEDkové diódy Everlight
  • 8 svetelných režimov
  • Digitálna konštantná regulácia výkonu
  • Kvalitná optika TIR s vysokou priepustnosťou svetla
  • Stupeň krytia IP68
  • Napájanie zabezpečuje nabíjací akumulátor Li-ion (súčasťou balenia)
  • Maximálna doba svietenia 400 hodín (Eco)
  • Snímateľná oceľová spona
  • Magnetická koncovka
  • Hmotnosť 149 g vrátane batérie

Robustná hliníková konštrukcia

Multifunkčná čelovka Fenix HM61R Amber disponuje robustným telom z leteckého hliníka s vysokou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu. Vďaka krytiu IP68 je zaistená ochrana pri ponorení do vody a prenikaniu prachu, takže čelovku môžete používať aj za nepriaznivého počasia alebo počas outdoorových aktivít.

Fenix HM61R Amber ponúka 8 svetelných režimov

K dispozícii je 8 režimov bieleho a červeného svetla s možnosťou voľby medzi vysokým výkonom a dlhou výdržou batérie. Čelovka Fenix HM61R Amber je napájaná digitálne kontrolovaným konštantným prúdom na zaručenie stáleho svetelného výkonu aj pri znižovaní napätia v batériách.

Praktické funkcie pre maximálny komfort

Vďaka vstavanej pamäti sa LEDkové svietidlo vždy zapne v poslednom nastavenom režime. Pre maximálny komfort je čelovka Fenix HM61R Amber vybavená popruhom s reflexnými prvkami a možnosťou natočenia svietidla do uhlu 180°.  Koncovka svietidla je magnetická, takže ju ľahko uchytíte na akýkoľvek železný predmet. Pre bezpečnú činnosť je čelovka Fenix vybavená ochranou proti prehriatiu.


Čelovku Fenix HM61R Amber napája nabíjací Li-iónový akumulátor

Napájanie multifunkčnej čelovky Fenix HM61R Amber zaisťuje nabíjací 3 500 mAh Li-iónový akumulátor s výdržou až 400 hodín (súčasť balenia). Alternatívne je možné mechanizmus napájať aj 2 jednorazovými batériami CR123A. Akumulátor opätovne nabijete magnetickým konektorom umiestneným priamo na tele čelovky alebo alternatívne, cez micro USB konektor umiestnený na tele akumulátora.

Predĺžená záruka na 5 rokov

Výrobky Fenix sa vyznačujú kvalitnými materiálmi, dielenským spracovaním a modernými LEDkovými technológiami. Okrem toho ponúkajú vysokú spoľahlivosť, preto výrobca ponúka na svoje produkty nadštandardnú záručnú dobu 5 rokov.

  • Na akumulátor je poskytovaná štandardná dvojročná záruka


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Čelovka

Vlastnosti

Výkon 1 200 lm
Maximálny dosvit 145 m
Životnosť 50 000 h
Počet LED 3 ×
Počet režimov svietenia 8 ×

Napájanie

Zdroj napájania Nabíjací akumulátor
Kapacita 3 500 mAh
Maximálna výdrž 400 h
Počet batérií 1 ×
Typ batérie 18650

Vodotesnosť

Stupeň krytia IP68
Vodotesnosť IP68
Materiál Hliník

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Červené svetlo, Nárazuvzdornosť, Nastavenie intenzity svetla, Pracovná, Široký kužeľ svetla, USB nabíjanie, Vodoodolnosť

Farba

Farba Čierna, Oranžová

Rozmery

Hĺbka 101 mm
Šírka 36 mm
Výška 16 mm
Hmotnosť 149 g
Kód:  SPTfen15
Produktové číslo:  6942870307176
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11