Obnoviť stránku

Favea Bactorhino + vit. D tob.30

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Favea Bactorhino + vit. D tob.30

Favea Bactorhino + vitamín D

30 kapsúl

Bactorhino je doplnok stravy obsahujúci kombináciu dôležitého patentovaného probiotika s vitamínom D zameraný na harmonizáciu fyziologických procesov na správnu funkciu imunitného systému a na normálnu hladinu vápnika v krvi, čo tiež podporuje správnu funkciu slizničnej imunity detí i dospelých.

Favea Bactorhino + vitamín D

Prečo je Bactorhino dôležité?

Bactorhino je doplnok stravy obsahujúci kombináciu dôležitého patentovaného probiotika s vitamínom D zameraný na harmonizáciu fyziologických procesov na správnu funkciu imunitného systému a na normálnu hladinu vápnika v krvi, čo tiež podporuje správnu funkciu slizničnej imunity detí i dospelých. DRcaps™ je špeciálna patentovaná vegetabiliná acidorezistentnákapsula, ktorá chráni probiotiká pred kyslým prostredím žalúdka a umožňuje tým ich transport s prežitím do miesta účinku – čreva. Odporúčané dávkovanie a upozornenie na užívanie:

Odporúčané dávkovanie

1 kapsulu denne počas dňa, najlepšie večer, zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Odporúčame podávať dlhodobo, aspoň 3 mesiace. Zvlášť v období peľovej sezóny apríl – jún.

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Upozornenie

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Doplnky stravy nie sú náhradou pestrej stravy. Nie je určené deťom do 3 rokov.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu a tme pri teplote do 25 °C. Ukladajte mimo dosahu detí.

Balenie:
30 kapsúl v blistri a skladačke

Hmotnosť:
17,85 g

Adresa výrobcu

Favea Plus a. s.
Šafránkova 1238/1
Praha 5 - Stodůlky 
155 00

Zloženie

Maltodextrín, probiotická kultúra (Lactobacillus paracasei), obal transparentnej kapsuly (hydroxypropylmetylcelulóza), protispekavá látka (horečnaté soli mastných kyselín), vitamín D3 (cholekalciferol).

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tobolky
Kód:  SPTfav003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4568193

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12