Obnoviť stránku

Favea Bactoral 16 tbl.

5,0 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Favea Bactoral 16 tbl.

Obsahuje probiotickú kultúru Streptococcus salivarius K12, ktorá tvorí peptidy salivaricin A2 a salivaricin B tzv. bakteriocíny. Táto baktéria dokáže zaujať strategické pozície v dutine ústnej, nosohltane a strednom uchu a dokáže vytesniť nežiaduce druhy. Štúdie dokazujú, že Bactoral je schopný kolonizovať hornú časť respiračného traktu už 3 dni po prvom podaní a je ho možné detegovať ešte 32 dní po vysadení.

Zloženie

  • Aktívne látky: streptococcus Salivarius K12.

Dávkovanie

1 tableta denne, nechať voľne pomaly rozpustiť v ústach. Ideálne je použitie preparátu tesne pred spaním. Po užití tablety nejesť a nepiť. Na rýchlejší nástup účinku je možné užívať 2 tablety denne (1 ráno, 1 večer, vždy po jedle). Vždy odporúčame využívať celé balenie. Potom je možné užívanie prerušiť na asi mesiac a opäť kúru opakovať. Pred začiatkom zimnej sezóny a počas zimy (október – marec), je možné Bactoral užívať dlhodobo 1 tbl. denne bez prerušenia.


Upozornenie

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neužívať v prípade precitlivenosti na niektorú zo zložiek. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí.

Zloženie

Prípravok obsahuje plnidlo (fruktóza, maltodextrín), protispekavé látky (horečnaté soli mastných kyselín), protihrudkujúcu látku (oxid kremičitý), lyofilizovanú kultúru Streptococcus salivarius K12, jahodová aróma .

Parametre a špecifikácia

Vitamíny

Spôsob uvoľňovania Postupné

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Probiotiká

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity
Pre časť tela Dýchacie cesty

Určenie

Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 16
Hmotnosť 30 g
Kód:  FAVBAC357
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3238830

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04