Obnoviť stránku

Everlast Suspensor XL

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Everlast Suspensor XL

Chránič Suspensor od značky Everlast s veľkosťou XL je určený na ochranu vašich chúlostivých partií. Navlieka sa na spodnú bielizeň podobne ako boxerky. Vyberateľný košíček suspenzora vyrobený z odolného a veľmi pevného tvrdeného PVC spoľahlivo pohlcuje veľké percento úderov a rán. Elastický pás zo 100 % bavlny účinne saje všetok pot. Chránič je vhodný na bojové športy, ako je box, karate alebo sebaobrana, ale môžete ho použiť aj pri iných športoch. Vďaka suspenzoru budete pri zápase alebo pri tréningu dokonale ochránení pred nepríjemnými a bolestivými údermi do vašej citlivej oblasti.
Materiál:

  • pás suspenzora je vyrobený zo 100 % bavlny
  • vyberateľná výplň je vyrobená z tvrdeného PVC

Údržba:
Výplň suspenzora, čiže košíček, vyberte a umyte vlažnou vodou s mydlom. Nosič košíčka, ktorý je vyrobený z bavlny a polyesteru, môžete vyprať v práčke pri teplote 30 °C.
Veľkosť:
XL
Hmotnosť:
110 g

Kód:  SPT821
Produktové číslo:  5050787202413
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07