Obnoviť stránku

Everlast Suspensor S

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Everlast Suspensor S

chránič suspensor od značky Everlast veľkosti S je určený na ochranu vašich chúlostivých partií. Navlieka sa na spodnú bielizeň podobne ako boxerky. Vyberateľný košíček suspenzoru vyrobený z odolného a veľmi pevného tvrdeného PVC spoľahlivo pohlcuje veľké percento úderov a rán. Elastický pás zo 100% bavlny účinne saje všetok pot. Chránič je vhodný ako pre bojové športy, ako je box, karate alebo sebaobrana, ale môžete ho použiť aj v širokej škále ďalších športov. Vďaka suspenzoru budete pri zápase alebo tréningu dokonale ochránený pred nepríjemnými a bolestivými údermi vo vašej citlivej oblasti.
Materiál:

  • Pás suspenzoru je vyrobený zo 100% bavlny
  • Vyberateľná výplň je vyrobená z tvrdeného PVC

Údržba:
Výplň suspenzoru čiže košíček vyberte a umyte vlažnou vodou s mydlom. Nosič košíčka, ktorý je vyrobený z bavlny a polyesteru, môžete vyprať v práčke pri teplote
30 °C.
Veľkosť:
S
Hmotnosť:
110 g


 

Kód:  SPT822
Produktové číslo:  5050787202383

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13