Obnoviť stránku

Everlast Rukavice do posilňovne XL

Príslušenstvo k tovaru

Everlast Rukavice do posilňovne XL

Rukavice Everlast čiernej farby sú nevyhnutnou pomôckou každého športovca pri posilňovaní či fitness. Chránia ruky pri cvičení a zabraňujú vzniku mozoľov a odrenín. Zaisťujú pevný úchop cvičiacich nástrojov a pomáhajú docieliť tých najlepších výsledkov. Vynikajú svojím špičkovým spracovaním a odolnosťou. Prednosťou rukavíc sú zámerne voľné prsty, ktoré umožňujú lepšie uchopenie činky a zvyšujú flexibilitu. Na rukách vám tak budú perfektne sedieť.

Hlavné prednosti

  • Športová pomôcka pri posilňovaní
  • Ochrana rúk pred vznikom mozoľov a odrenín
  • Vysoká odolnosť a špičkové spracovanie
  • Zámerne voľné prsty pre lepšie uchopenie cvičiacich nástrojov
  • Vyrobené z vysoko kvalitnej kože a nylonu
  • Extra silné a odolné prešívanie

Špičkové materiály a spracovanie

Rukavice sú vyrobené z vysoko kvalitnej kože v kombinácii s nylonom, pričom na dlani sú opatrené dvojitou vrstvou kože. Pre zníženie rizika poškodenia je celý povrch a obvod rukavíc dokonale prešitý. Toto extra silné a odolné prešívanie zaručuje ich dlhú životnosť. Rukavice sa zapínajú na suchý zips, ktorý je ozdobený našitým čierno-žltým logom značky Everlast.

Údržba:
Rukavice umyte len vlažnou vodou s mydlom. Neperte ich v práčke, neklaďte na kúrenie a nesušte ich v sušičke na bielizeň.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Koža a nylon

Hmotnosť:
80 g

Farba:
čierna

Veľkosť:
XL

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Farba Čierna

Veľkosť

Veľkosť XL
Kód:  SPT838s
Produktové číslo:  5050787202451

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18