Obnoviť stránku

Everlast Pilates Band

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Everlast Pilates Band

Vypracujte si ideálnu postavu do plaviek. Snáď každá žena sníva o plochom brušku, vypracovanom zadočku a spevnenej hornej polovici tela. Muži preferujú vyrysované brušné svaly, široké ramená a mohutnú hruď. To všetko môžete docieliť s využitím posilňovacej gumy. Vaša postava sa môže v priebehu niekoľkých týždňov cvičenia zmeniť na nepoznanie. Pri tomto type cvičenia je obrovskou výhodou časová flexibilita. Stačí si vyčleniť hodinu z vášho nabitého denného programu a využiť ho na pretiahnutie každučkého svalu vo vašom tele.

Nepreberné množstvo možných cvikov na precvičenie hornej aj dolnej časti tela je vyobrazené priamo na produkte. Príjemné rukoväti sa dobre držia a podčiarkujú celkový zážitok z cvičenia. Použitie kvalitného materiálu umožní naozaj veľké natiahnutie gumy a jej mnohonásobné využitie. Guma od spoločnosti Everlast je ideálnou voľbou pre začínajúcich športovcov aj pokročilých.

Kód:  SPT829
Produktové číslo:  654602229767
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17