Obnoviť stránku

Everlast Fighter rukavice

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Everlast Fighter rukavice

Kvalitné ľahké kožené rukavice Everlast sú určené na sparring aj na tréning. Rukavice obsahujú vrstvu penovky, ktorá výborne tlmí otrasy a nárazy. Rukavice majú dokonale tvarovanú a vystuženú oblasť palca, ktorá je navyše pútkom viazaná na celú rukavicu, aby bol dobre chránený palec. Oblasť dlane je vybavená dvomi výstužami: jedna chráni časť dlane pred údermi a druhá je určená na ochranu a oporu prstov. Vetranie je zabezpečené piatimi otvormi na vnútornej strane rukavice. Špeciálny materiál vnútri rukavice minimalizuje potenie. Celá rukavica je na niekoľkých miestach veľmi kvalitne prešitá, čo ju robí veľmi pevnou.

Kľúčové vlastnosti

  • Celkovo veľmi pevná, na niekoľkých miestach kvalitne prešitá
  • Vystužená oblasť palca chráni palec pred zranením
  • Oblasť dlane je vybavená dvomi výstužami na ochranu pred údermi a lepšie zovretie
  • Vetranie pomocou piatich otvorov na vnútornej časti rukavice
  • Špeciálny materiál vnútri rukavice znižuje potenie
  • Zapínanie na suchý zips na 22 cm dlhom a 7,5 cm silnom koženom pásiku

Odporúčanie:
Suché rukavice len umyte vlažnou vodou s mydlom, utrite a nechajte zvoľna doschnúť. Kožené rukavice neperte v automatickej práčke a nesušte na kúrení ani v sušičke. Rukavice odporúčame pravidelne ošetrovať prípravkami na kožu.

Kód:  SPT804
Produktové číslo:  5050787202161
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07