Obnoviť stránku

ENZYCOL  tob.100+40

4,3 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
21,90 € 23,90 €

ENZYCOL  tob.100+40

• pri zvýšenej hladine kyseliny močovej (1,2)

• pri zvýšenej záťaži a obmedzení nosných kĺbov (3)

Obsahuje účinné extrakty z (1) kyslej višne, kurkumínu a (2) zeleru, ktoré aktívne pôsobia na priaznivú reguláciu kyseliny močovej v ľudskom organizme.

Zeler podporuje diurézu. Pri efektívnom vylučovaní moču je prispené aj k udržaniu normálnej hladiny kyseliny močovej, ktorá už nie je zvýšená. Tieto zložky sú bohatým zdrojom luteolínu a apigenínu. (3) Vitamín C napomáha k obmedzeniu nosných kĺbov. Vďaka pridanému zinku je DNA pod kontrolou.


Dávkovanie a aplikácia

Na rýchlejší nástup účinku užívajte 4 kapsuly denne (2 ráno a 2 večer) dokým príznaky nepovolia. Pri pravidelnom užívaní 2 kapsuly denne (1 ráno a 1 večer) po dobu 2 – 3 mesiacov. Kapsuly užívajte na lačno (min. 20 minút pred jedlom alebo 30 minút po jedle). Dobre zapite vodou.

Upozornenie

Enzycol DNA* sa nesmie užívať pri precitlivenosti na jednu alebo viac zložiek. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ak si nie ste istí, či môžete užívať v kombinácii s liekmi, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Ide o doplnok stravy, nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladovať pri teplote 15 – 25 °C, na suchom a tmavom mieste, v pôvodnom balení,mimo dosahu detí.

VÝROBCA: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.


Zloženie

Jedna kapsula obsahuje Multi Clean UPTM komplex 535 mg-extrakt z plodu višne (Prunus cerasus) 200 mg, extrakt zo semien zeleru (Apium graveolens) 150 mg, extrakt zo semien pistácie (Pistacia vera) 160 mg, kurkumín 25 mg, vitamín C kyselina L-askorbová) 20 mg (25 % RHP*); plnidlo: bezlepkovú kukuričnú vlákninu; protispekavú látku: stearan horečnatý; kapsulu: želatínu; farbivo: oxid titaničitý.

Parametre a špecifikácia

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 15 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Komplexná kĺbová výživa, kurkumín

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na odvodnenie organizmu
Pre časť tela Kĺby, Obličky

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 140
Hmotnosť 160 g
Kód:  SIMENZ321
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3309011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18