Obnoviť stránku

Emspoma Sport Regeneračná masážna emulzia 500 ml

4,8 23 hodnotení
Super cena
7,79 € Ušetríte 0,61 €

Emspoma Sport Regeneračná masážna emulzia 500 ml

So stuhnutými či unavenými svalmi nemôže podávať ani ten najlepší športovec špičkové výkony. Po aplikácii emulzie EMSPOMA priamo na boľavé miesto pocítite veľkú úľavu a bleskurýchlu regeneráciu inkriminovaného miesta. To všetko vďaka obsahu účinných látok gáfru a Methyl Salycilatu. Zelená emulzia sa musí starostlivo votrieť na správne miesto a následne nechať pôsobiť. Výhodou je, že má výborný masážny sklz, neutrálne pH a neupcháva póry. Pomerne rýchlo ucítite, ako sa vám do svalov vlieva nová energia a bolesť postupne ustupuje.

Pri aplikácii tejto emulzie majte na pamäti, že nesmie byť používaná v blízkosti očí, na zranených miestach či na sliznicu. Po jej aplikácii si dôkladne umyte ruky.  

Veľkosť balenia:
500 ml

Použitie:
Na regeneráciu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Masážny
Účinok na Svaly

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Objem 0,5 l
Typ Regeneračná
Kód:  SPT3082
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  110141500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08