Obnoviť stránku

DonnaHAIR FORTE 4-mesačná kúra tob. 90 + 30 zdarma

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

DonnaHAIR FORTE 4-mesačná kúra tob. 90 + 30 zdarma

• Nové účinnejšie zloženie pre prirodzenú kvalitu vlasov a pomoc pri ich zvýšenom vypadávaní* 
• Obsahuje unikátnu kombináciu aminokyselín a extraktu zo žihľavy 
• Špeciálne prispôsobené aj pre potreby tehotných a dojčiacich žien
Jediná kapsula doplnku stravy DonnaHAIR® FORTE obsahuje zvýšenú dávku aminokyselín, pivovarských kvasníc a biotínu, ktorý podporuje zdravý rast vlasov a pomáha pri lámaní a štiepení. Navyše je obohatený o extrakt žihľavy dvojdomej, ktorá podporuje tvorbu keratínu, základného stavebného prvku vlasov.
Vďaka tomu je dosiahnuté: 
– Rýchlejší nástup účinku 
– Dlhodobejšie pôsobenie prípravku 
– Viditeľne lepšia výsledná kvalita vlasov

Obsah

Prípravok obsahuje kombináciu štyroch synergicky pôsobiacich zložiek Forte Active, ktoré poskytujú komplexnú starostlivosť o vaše vlasy a pokožku hlavy: 
1. GROW ACTIVE+ (výživa a rast): podporuje normálny rast vlasov a pomáha pri ich zvýšenom vypadávaní (biotín, zinok, extrakt prasličky roľnej). 
2. QUALITY ACTIVE+ (sila a pevnosť): niekoľkými rôznymi mechanizmami udržuje prirodzenú kvalitu vlasov a ich pevnosť. Pomáha pri lámaní a štiepení (biotín, zinok, extrakt prasličky roľnej a žihľavy dvojdomej). 
3. SKIN ACTIVE+ (pokožka hlavy): stará sa o kvalitu pokožky hlavy a vďaka tomu pomáha pri mastných, či vysušených vlasoch. Udržuje prirodzený objem vlasov (zinok, vitamín A, extrakt prasličky roľnej). 
4. COLOR ACTIVE+ (farba a lesk): zahŕňa zmes látok, ktoré udržujú sýtosť prirodzenej farby vlasov a ich lesk.

Určený pre

Prípravok DonnaHAIR® FORTE je určený:

– Ženám, ktoré trpia nadmerným vypadávaním, lámaním a štiepením vlasov
– Ženám, ktorých vlasy sú v dôsledku častého farbenia a žehlenia krehké a oslabené
– Ženám, ktoré chcú spomaliť proces šedivenia a vrátiť vlasom ich lesk
*extrakt žihľavy dvojdomej, extrakt prasličky roľnej, biotín, zinok

Dávkovanie

Užívajte pravidelne 1 kapsulu denne po jedle, zapite dostatočným množstvom tekutiny. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo. Môžu užívať diabetici, tehotné a dojčiace ženy.

Upozornenie

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí! Výrobok nie je určený pre deti do troch rokov. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy.
VÝROBCA: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.
Najpredávanejšia výživa špecializovaná na vlasy v ČR 2011-2017. Zdroj: IQVIA (predaj z lekární, doplnky stravy s obsahom aminokyselín).

Zloženie

L-metionín 230 mg, L-cysteín 60 mg, L-tyrozín 150 mg, Biotín 300 μg, Kyselina listová 400 μg, Vitamín A 400 μg, Extrakt zo sušených pivovarských kvasníc 100 mg, Extrakt prasličky roľnej 71,5 mg (zodpovedá 7 mg kremíka), Extrakt žihľavy dvojdomej 12 mg, Zinok 7,5 mg

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Pri menopauze
Pre časť tela Vlasy, Nechty, Pleť

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Obal Škatuľka
L-metionín 230 mg, L-cysteín 60 mg, L-tyrozín 150 mg, Biotín 300 μg, Kyselina listová 400 μg, Vitamín A 400 μg, Extrakt zo sušených pivovarských kvasníc 100 mg, Extrakt prasličky roľnej 71,5 mg (zodpovedá 7 mg kremíka), Extrakt žihľavy dvojdomej 12 mg, Zinok 7,5 mg '>
Kód:  SIMDONDS025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059739025
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09