Obnoviť stránku

DIWEAVE DW-33

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

DIWEAVE DW-33

Ak je šport a cvičenie vašou vášňou, isto oceníte kúsok posilňovne priamo u seba doma. To sa vám môže splniť pomocou rebrín Diweave DW-33, vďaka ktorým už nemusíte strácať čas cestovaním do posilňovne. Vďaka týmto rebrinám si precvičíte všetky svaly v tele (avšak najmä hornú polovicu). Výhodou je, že môžete posilňovať v domácom prostredí. Rebriny sa inštalujú na stenu, kde nezaberajú toľko miesta. Využívajte všetky výhody klasických rebrín, hrazdy, prídavnej hrazdy, lavice na posilnenie brušných svalov a povrazového systému v jednom!

Kľúčové vlastnosti rebrín Diweave DW-33

  • Možné využiť tak v posilňovni, tak doma
  • Možnosť precvičiť si všetky svaly v tele
  • Univerzálne cvičebné náradie
  • Vhodné pre všetky vekové kategórie
  • Rebrinový systém zložený z rebríka, hrazdy, lavice na posilňovanie brucha, hojdačky, kruhov a lanového systému

Vhodné pre všetky vekové kategórie

Rebriny Diweave sú vhodné tak pre domáce prostredie, tak aj ako náradie do klasických posilňovní. Celý rebrinový systém je vytvorený z kvalitného jaseňového dreva ktoré podporuje ich byteľnosť a bezpečnosť. Ide o univerzálne cvičebné náradie, ktoré je vhodné pre všetky vekové kategórie a poslúži na precvičenie celého tela. Môže slúžiť ako zábava a precvičenie motoriky pre deti, rehabilitačné cvičenia pre starších alebo jednoducho pre posilňovanie. 

Rebrinový systém poskytne širokú škálu náradia

Celý systém Diweave DW-33 poskytne základný rebrík (145 cm), výškovo nastaviteľnú hrazdu (so základňou o výške 68 cm), ktorú je možné nastaviť do troch polôh, lavicu na posilňovanie brucha (160 cm), hojdačku (150 cm), kruhy ( zavesené na povrazoch s dĺžkou 150 cm) a lanový systém (zložený z rebríka a lana s dĺžkou 200 cm). Celá konštrukcia nezaberá príliš veľa miesta - na výšku meria 240 cm.

 
Kód:  SPTdw0003
Produktové číslo:  8594172231390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02