Obnoviť stránku

Columbia CALDORADO III OM-Ti Grey Steel, 42 EU/270 mm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Columbia CALDORADO III OM-Ti Grey Steel, 42 EU/270 mm

Kilometre pribúdajú, únava stúpa ... To posledné, čo pri behu chcete, sú topánky, ktoré by vás tlačili alebo vás svojou váhou ťahali k zemi. Ak už beriete behanie vážne, zaslúžia si vaše nohy ľahké bežecké topánky Columbia Caldorado III OM, určené na rekreačný beh, vytrvalostný tréning i dlhé trate v prírodnom teréne.

Kľúčové vlastnosti topánok Columbia Caldorado III OM

  • Topánky Columbia majú pokročilé tlmenie Fluid Floam
  • CALDORADO sú opatrené podrážkou Trail Shiled so skvelou oporou
  • Zvýšená ochrana prstov
  • Bežecké topánky Columbia Caldorado majú neutrálny došľap
  • Drop 8 mm

Columbia Caldorado III OM zaistia pohodlie

Zvlášť pri ultra maratónoch potrebujete komfortné bežecké topánky, ktoré nohy spevnia a zároveň zabránia vzniku pľuzgierov a otlačenín. Topánky Caldorado sa o dostatočné pohodlie starajú niekoľkými spôsobmi. Tým prvým je klasické zaväzovanie na šnúrky. Tie sú ploché, takže netlačia a nerozväzujú sa samé. Prínosná je aj technológia Fluid Guide, ktorá zvyšuje stabilitu nohy. Tretím stupňom ochrany je podrážka Trail Shield, ktorá rešpektuje anatómiu nohy a zaisťuje tlmenie na päte bez toho, aby narušovala slobodu pohybu v strednej časti chodidla.

Odolná i ľahká bežecké obuv Columbia

Topánka Columbia Caldorado váži 286 g, trénovaný bežec ju preto na nohe skoro ani nebude cítiť. Napriek tomu sú topánky Columbia veľmi odolné, o čom svedčí napríklad gumová tlač na špičke chrániaca proti ukopnutým palcom. Výhodou je aj správne zvolený dezén. Vzorka je dostatočne hrubá, aby vás podržala aj v blate, ale nemusíte sa báť, že by sa do neho chytali kamienky.


Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Pánske
Typ obuvi Bežecké topánky

Veľkosť

EU 42
Mondo point 270 mm
UK 8
US 9

Materiály

Podošva TrailShield

Ďalšie vlastnosti

Odporúčané použitie Trail
Došľap Neutrálny
Tlmenie Stredné
Určenie obuvi Tréningové
Kód:  SPTcol028
Produktové číslo:  192290074837

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06