Obnoviť stránku

Collalloc Power Shower, 180 kapsúl

Novinka
34,90 €

Collalloc Power Shower, 180 kapsúl

Collalloc Power Shower

180 kapsúl

Collalloc Power Shower

Prečo užívať Collalloc Power Shower

  • Regenerácia svalov – kolagén je kľúčovým stavebným blokom svalových tkanív. Príjem kolagénu môže podporovať regeneráciu a opravu poškodených svalov po intenzívnom tréningu alebo fyzickej záťaži.
  • Zdravé kĺby a šľachy – kolagén je dôležitý pre zdravie kĺbov, šliach a väzov. Príjem kolagénu môže pomôcť udržať kĺby zdravé, znížiť riziko zranenia a podporiť rýchlejšie zotavenie.
  • Podpora kostnej integrity – vitamín D3, vitamín K2 a magnézium sú dôležité pre zdravie kostí a správnu mineralizáciu. Môžu pomôcť posilniť kostnú štruktúru a znížiť riziko zlomenín a preťaženia.
  • Energetický metabolizmus – magnézium a vitamín D3 sú nevyhnutné pre energetický metabolizmus a produkciu energie v tele. Optimalizácia týchto živín môže pomôcť zlepšiť výdrž a výkon pri športových aktivitách.
  • Zápalové procesy – kombinácia vitamínu D3, vitamínu K2 a kolagénu môže mať protizápalové účinky, čo je pre športovcov dôležité pri zotavovaní sa po intenzívnom tréningu a znižovaní zápalových reakcií v tele.
  • Ochrana imunitného systému – vitamín D3 a kolagén môžu podporovať zdravú imunitnú odpoveď a znižovať riziko infekcií, čo je pre športovcov dôležité, aby udržali svoj tréningový plán.

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Aktívne zložky

  • Vitamín D3 – pomáha telu absorbovať vápnik, čo je kľúčové pre zdravé kosti. Podporuje tvorbu a udržovanie svalovej hmoty, posilňuje imunitný systém a pomáha telu bojovať proti infekciám.
  • Vitamín K2 – má vplyv na svalovú funkciu a pomáha predchádzať svalovým slabostiam. Spolu s vitamínom D3 a vápnikom udržuje zdravé kosti tým, že správne smeruje vápnik do kostí.
  • Bioaktívny morský kolagén – kolagén je jedným z najzásadnejších proteínov v tele, ktorý tvorí 85 % väzov a šliach a 70 % v chrupavkách. Bioaktívny morský kolagén pomáha udržovať pružné a pohyblivé kĺby a zrýchľuje regeneráciu svalov po fyzickom výkone.
  • Aquamin horčík – pomáha uvoľňovať svaly a podporuje prenos nervových signálov, čím zlepšuje a urýchľuje proces regenerácie. Horčík je nevyhnutný na produkciu a využívanie energie. Aquamin Mg, ktorého zdrojom je morská voda, má vstrebateľnosť 85 %.

Nutričné hodnoty

Obsah v jednej kapsule/RVH – referenčná výživová hodnota denného príjmu dospelých
*RVH nebola stanovená

  • Vitamín D3 50 µg – 100 % RVH
  • Vitamín K2 180 μg – 100 % RVH
  • Bioaktívny morský kolagén 3000 mg – 100 % RVH
  • Aquamin Horčík 450 mg – 100 % RVH

Odporúčané dávkovanie

3 ráno a 3 večer / alebo2 ráno, 2 popoludní a 2 večer

Upozornenie

Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Nie je vhodné pre deti a tehotné ženy a osoby užívajúce lieky na predpis by sa mali pred použitím poradiť so svojím praktickým lekárom. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte v suchu a tme pri teplote +4 – 25 °C.

Adresa výrobcu

Collalloc s. r. o.
Dukelská trieda 1560/57c
Brno - Husovice
PSČ 614 00

Zloženie

Denná dávka 3 000 mg bioaktívneho morského kolagénu z udržateľného zdroja 450 mg Aquamin Horčíka z morskej vody s 80% vstrebateľnosťou Vitamín D3 50µg Vitamín K2 180 µg

Parametre a špecifikácia

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 4 °C
Teplota skladovania do 24 °C

Minerály

Druh minerálu Magnézium

Účinok

Účinok Na kosti a kĺby
Pre časť tela Kĺby

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 180
Obal Nádoba

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Kolagén

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín D, Vitamín K
Kód:  SPTcolo001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ps

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01