Obnoviť stránku

Collalloc Power Salz, 90 kapsúl

Novinka
16,90 €

Collalloc Power Salz, 90 kapsúl

Collalloc Power Salz

90 kapsúl

power salz

Aktívne zložky

  • Sodík 200 mg – pomáha zvyšovať svalový objema zlepšovať svalový výkon, alebo zvyšovať vytrvalosť. Hrá zásadnúúlohu v udržiavaní rovnováhy telových tekutín (homeostázy) a regulácii krvnéhotlaku. Sodík je tiežnevyhnutný na správnu funkciu nervového systému a svalov, vrátane srdca. Jeho prítomnosťv tele umožňuje prenos nervových signálov a kontrakciu svalových vlákien.
  • Draslík 55 mg – funguje ako dirigent pre prácusvalov a nervov. Jeho prítomnosťje nevyhnutná pre kontrakcie svalov a prenos nervových signálov, čo umožňuje plynulépohyby a koordináciu. V ľudskomtele hrá významnú úlohu aj v kontexte kardiovaskulárneho zdravia. Srdcový svalpotrebuje draslík na udržanie rytmu a sily kontrakcií.
  • Vápnik 20 mg – je najrozšírenejšou minerálnoulátkou v tele, 99 % vápnika v tele je v kostiach a zuboch. Udržuje zdravúkomunikáciu medzi mozgom a ostatnými časťami tela a podporuje pohyb svalova kardiovaskulárny systém. Okrem tohopodporuje správnu funkciu srdca, svalov a nervov.
  • Zinok 2 mg – podieľa sa na procese delenia buniek,prispievak normálnemu metabolizmu kyselín, zásad, cukrov, makroživín,mastných kyselína vitamínu A. Patrí medziantioxidanty a napomáha tak k ochrane buniek pred pôsobením voľných radikálov.Prispievak normálnej syntéze DNA, plodnostia reprodukciu, funkciuimunitného systému a rozpoznávacím funkciám, udržanienormálneho stavu kostí, vlasovnechtov,pokožky,zrakua hladiny testosterónu v krvi.
  • Aquamin horčík 11 mg – pomáha uvoľňovať svalya podporuje prenos nervových signálov. Horčík jenevyhnutný pre energiu, ktorú telo produkuje a používa. Pomáha pripremene potravy na energiu. AQUAMIN Horčík, ktorého zdrojom je morská voda, má vstrebateľnosť85 %.

Pretože nám súčasnélegislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako tobolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky.Obidva zdroje ponúkajúdostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Nutričné hodnoty

Obsah v jednejkapsule/RVH – referenčná výživová hodnota denného príjmu dospelých

*RVH nebola stanovená
  • Sodík 200 mg – 80 % RVH
  • Draslík 55 mg – 5 % RVH
  • Vápnik 20 mg – 5 % RVH
  • Zinok 2 mg – 5 % RVH
  • Aquamín horčík 11 mg – 5 % RVH

Odporúčané dávkovanie

1kapsula každú hodinu tréningu alebo pretekov.

Upozornenie

Nie je určené ako náhradapestrej stravy. Nie je vhodné pre detia tehotné ženy a osoby užívajúce lieky na predpis by sa mali pred použitím poradiť sosvojím praktickým lekárom. Ukladajte mimo dosahu detí.Uchovávajte v suchu a tme pri teplote +4 – 25 °C.

Adresa výrobcu

Collalloc s. r. o.
Dukelská trieda 1560/57c
Brno - Husovice
PSČ 614 00

Zloženie

Jedna kapsula 200 mg Sodík 55 mg Draslík 20 mg Vápnik 2 mg Zinok 11 mg AQUAMIN Horčík

Parametre a špecifikácia

Minerály

Druh minerálu Magnézium, Zinok, Vápnik, Draslík, Sodík

Účinok

Účinok Na lepší športový výkon

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Obal Nádoba

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 4 °C
Teplota skladovania do 24 °C
Kód:  SPTcolo002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  psz

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09