Obnoviť stránku

Coleman Wagon

4,0 2 hodnotení
118,26 €

Coleman Wagon

Skladací vozík Coleman Wagon sa stane praktickým pomocníkom, ktorého služby využijete pri kempovaní a cestovaní na praktické nosenie batožiny a celého vášho vybavenia. Coleman Wagon disponuje pevnou oceľovou konštrukciou a robustnými kolieskami, ktoré sú vybavené spoľahlivou brzdou. Upevnenie batožiny zaistia gumové popruhy, ktoré zamedzia nežiaducemu posunutiu a vypadnutiu batožinu z vozíka. Praktickú manipuláciu s vozíkom umožňuje ergonomické držadlo, ktoré sa dá výškovo nastaviť. Na vozíku Coleman Wagon môžete naraz prevážať náklad s váhou až 85 kg, takže vám výrazne uľahčí transport batožiny. Samozrejmosťou je skladacie vyhotovenie vozíka.

Kľúčové vlastnosti skladacieho vozíka Coleman Wagon

  • Praktický vozík na prevážanie batožiny a vybavenia
  • Ergonomicky tvarované nastaviteľné držadlo
  • Pevná oceľová konštrukcia vozíka
  • Skladacie vyhotovenie
  • Robustné kolieska so spoľahlivou brzdou
  • Výškovo nastaviteľné ergonomické držadlo na praktické nosenie
  • Hmotnosť vozíka Coleman Wagon je 11 kg
  • Gumové popruhy vozíka Coleman Wagon slúžia na spoľahlivé upevnenie batožiny

Kvalitná oceľová konštrukcia vozíka

Vozík Coleman Wagon disponuje pevnou oceľovou konštrukciou, ktorá je vyrobená z materiálov špičkovej kvality. Vďaka tomu má skladací vozík vysokú nosnosť a umožňuje bezproblémové a praktické prevážanie veľkého množstva batožiny aj na dlhšie vzdialenosti.

Praktické a nastaviteľné držadlo

Jednoduchej preprave vybavenia napomáha tiež ergonomicky tvarované držadlo skladacieho vozíka Coleman Wagon, ktoré možno voliteľne výškovo nastaviť. Samozrejmosťou sú robustné kolieska so spoľahlivou brzdou a odolné zosilnené dno vozíka Coleman Wagon.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vozík

Rozmery

Dĺžka 180 mm
Šírka 400 mm
Výška 770 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 11 kg

Nosnosť

Nosnosť 85 kg

Rozmery

Dĺžka 106 cm
Šírka 53 cm
Výška 100 cm
Kód:  SPTcgz005
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  3138522113247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03