Obnoviť stránku

Coleman

Bezchybné outdoor vybavenie Coleman

Značka Coleman, ktorej história siaha až do roku 1899, je jednou z popredných spoločností zameraných na outdoorové vybavenie. Prvým produktom, ktorý sa neskôr stal základným kameňom spoločnosti, zobrazeným aj v jej logu, boli lampy. Coleman následne dotiahol k dokonalosti celý rad ďalších výrobkov, ako napr. chladiace boxy či technológiu BlackOut Bedroom pri stanoch. V ponuke nájdete množstvo stanov a kempového príslušenstva, ktoré sa pýšia odkazom na odolnosť a spoľahlivosť podloženú dlhoročnou tradíciou. Coleman v súčasnosti so svojimi produktmi sleduje stále jeden a ten istý cieľ – ako inšpirovať k pobytu v prírode a spríjemniť ho.

Stany Coleman

Stany Coleman: váš domov na ceste za dobrodružstvom

Rýchlo a ľahko postaviteľné stany Coleman poslúžia ako dokonalí spoločníci pri putovaní s viacerými zastávkami a turisti či príležitostní výletníci si ich rýchlo zamilujú. Stan Coleman vás ochráni ako pred vetrom a dažďom, tak pred silným slniečkom a zaistí pohodlie aj bezpečie na cestách po svete. Naša široká ponuka rodinných stanov poskytne vašej rodine či partii pohodlný a priestranný domov na strávenie príjemných chvíľ v prírode.

K stanu patrí multifunkčný nábytok Coleman

Zrelaxujte pri kempovaní s kempingovým nábytkom Coleman. V ponuke nájdete širokú škálu ľahkých, odolných a pohodlných stoličiek, ktoré možno rýchlo zbaliť na jednoduchú prepravu a skladovanie. Na prenosných kempingových stoloch Coleman, ktoré kombinujú flexibilitu, odolnosť a pohodlie si zase pripravíte jedlo či zahráte hry. Všetok kempingový nábytok Coleman je navrhnutý tak, aby vydržal vonkajšie počasie a bola zaistená jeho dlhodobá spoľahlivosť.

Multifunkčný nábytok Coleman
Kartuše a variče Coleman

Kartuše a variče Coleman pripravia cestovné dobroty

Kempingové kartuše a variče Coleman ponúknu turistom všetko v jednom. Tieto spoľahlivé a vysoko výkonné plynové variče sa vyznačujú kompaktným dizajnom. Pripojte varič na plynovú kartušu Coleman pre stabilný a konzistentný plameň v širokom spektre vonkajších teplôt. Zábrana proti vetru navyše zlepšuje účinok variča aj vo vetre a zmes plynu v kartuši Coleman zaistí optimálny výkon ako v chladných podmienkach, tak vo vysokej nadmorskej výške.

Spresniť parametre
37 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12