Obnoviť stránku

Coleman Valdes 4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Coleman Valdes 4

Nafukovací stan Coleman Valdes je ideálnym riešením pre každého, kto si chce užiť pobyt v prírode a zároveň hľadá dokonalý komfort a ochranu. Stan je určený pre pobyt až 4 osôb a má 2 priestranné spálne, takže môžete bez obáv vyraziť kempovať s rodinou i priateľmi. Spálne disponujú technológiou Blackout Bedroom, vďaka ktorej tkanina dokonale absorbuje svetlo. Vnútri spální stanu je teda príjemná klíma a takmer úplná tma, čo oceníte v prípade, že si chcete cez deň odpočinúť. Postavenie nafukovacieho stanu Coleman Valdes 4 je veľmi jednoduché a zaberie necelých 10 minút vďaka Technológii Fastpitch Air. Medzi spálňami a predsieňou nafukovacieho stanu Coleman Valdes 4 sa nachádza priestor na sedenie s veľkými PVC oknami, ktorá sa dajú stmaviť. Technológia WeatherTec zistí dokonalú ochranu aj pri silnom daždi, a vy si tak budete môcť vychutnať pobyt v prírode v každom počasí.

Kľúčové vlastnosti stanu Coleman Valdes 4

  • Stan pre 4 osoby
  • Dve priestranné spálne s technológiou Blackout Bedroom na odfiltrovanie až 99 % denného svetla
  • Až o 5 °C nižšia teplota cez deň a o 1 °C vyššia v noci
  • Priestranná predsieň s oddeleným priestorom na sedenie
  • Technológia Fastpitch Air na rýchle nafúknutie konštrukcie stanu
  • Vrchný plášť s vodným stĺpcom 4 500 mm
  • Spevnené dvere na jednoduché otváranie
  • Hmotnosť stanu 20,8 kg

Vysoká vodoodolnosť

Vrchný plášť nafukovacieho stanu Coleman Valdes 4 s technológiou WeatherTec odolá vodnému stĺpcu do 4 500 mm. Vďaka tejto vodoodolnej úprave si stan bez problémov poradí aj s veľmi silným dažďom a poskytne vám dokonalé bezpečie a komfort aj v zhoršených poveternostných podmienkach.

Ničím nerušený odpočinok

Technológia Blackout Bedroom pochádza z laboratória spoločnosti Coleman a predstavuje inováciu v kempovaní. Špeciálna tkanina pohlcuje energiu denného svetla, vďaka čomu zaisťuje príjemnú klímu a prítmie vnútri stanu. Táto funkcia nafukovacieho stanu Coleman Valdes 4 vám umožní pohodlný odpočinok v ktorúkoľvek dennú dobu.

Rýchle a jednoduché postavenie stanu Coleman Valdes 4

Nafukovací stan Coleman Valdes 4 disponuje technológiou Fastpitch Air, pričom podporu tvoria tri vysokotlakové nafukovacie valce. Vďaka tejto technológii je stavba stanu veľmi jednoduchá, rýchla a bez problému ju zvládne aj jeden človek. Po nafúknutí stačí pretiahnuť sklolaminátové prúty oblúkmi predsienky a stan Coleman Valdes 4 je za chvíľu postavený.

Ovládanie teploty

Špeciálna úprava materiálu nafukovacieho stanu Coleman Valdes 4 je prispôsobená na udržiavanie príjemnej teploty vo vnútorných priestoroch stanu a zároveň napomáha uchovávaniu slnečnej energie na povrchu tropika. Vďaka tomu ste schopní udržať vo svojej spálni cez deň až o 5 °C nižšiu teplotu a v nočných hodinách o 1 °C vyššiu teplotu ako je vo vonkajšom prostredí.

Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 4
Tvar Tunelový
Kompozícia stanu S predsienkou, S dvoma spálňami

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti BlackOut Bedroom
Vodný stĺpec tropika 4 500 mm
Vodný stĺpec podlážky 10 000 mm
Materiál konštrukcie Nafukovací tubus
Farba Sivá, Zelená
Hmotnosť 20,8 kg
Počet plášťov Dvojplášťové

Typ

Typ Rodinný

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 300 cm
Šírka 610 cm
Výška 200 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 38 cm
Šírka 58 cm
Výška 78 cm
Kód:  SPTcgz010
Produktové číslo:  3138522100841

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17