Obnoviť stránku

Coleman Oak Canyon 4

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Coleman Oak Canyon 4

Vysoká kvalita, praktickosť, spoľahlivosť a odolnosť. Tieto a mnoho ďalších pozitívnych vlastností má pohodlný rodinný stan Oak Canyon 4 značky Coleman. Priestor v stane je prostredníctvom druhých vnútorných dverí rozdelený na obytnú a spaciu zónu s dvoma spálňami. Stan Coleman Oak Canyon 4 poskytuje komfortný pobyt až pre 4 osoby. Obytná časť je vybavená dvoma postrannými oknami z PVC, ktoré poskytujú dostatočne presvetlenú a chránenú plochu na relaxáciu či uloženie osobných vecí, batohov a batožiny. Priestor na spanie je chránený revolučnou technológiou Blackout Bedroom, ktorá obmedzuje prenikanie denného svetla. Tropiko stanu je vodoodolné a podlaha je plne integrovaná. Stanové textílie majú ohňovzdornú povrchovú úpravu. Coleman Oak Canyon 4 je prémiový stan, ktorý je určený na dlhšie rodinné dovolenky v prírode a poskytuje dokonalý komfort v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti stanu Coleman Oak Canyon 4

  • Zarážky na zips na rýchlu orientáciu v prípade núdze
  • Rodinný stan až pre 4 osoby
  • Polyesterová taška na ľahké zabalenie a prenos
  • Stan Coleman Oak Canyon 4 má dve veľké spálne a obytnú zónu
  • Integrovaná podlaha stanu
  • Technológia Blackout Bedroom
  • Dve okná stanu Coleman Oak Canyon 4 z PVC
  • Vrchný plášť s vodným stĺpcom 4 500 mm
  • Tunelový tvar stanu
  • Technológia Fire Retardant
  • Hmotnosť stanu 18,5 kg

Nerušený odpočinok kedykoľvek

Technológia Blackout Bedroom pochádza z laboratória spoločnosti Coleman a predstavuje inováciu v kempovaní. Špeciálna tkanina pohlcuje energiu denného svetla, vďaka čomu zaisťuje príjemnú klímu a prítmie vnútri stanu ako počas dňa, tak aj v noci. Táto funkcia stanu Coleman Oak Canyon 4 vám umožní pohodlný odpočinok v ktorúkoľvek dennú dobu.

Veľmi dobrá vodoodolnosť

Vrchný plášť stanu Coleman Oak Canyon 4 s technológiou WeatherTec odolá vodnému stĺpcu do 4 500 mm. Vďaka tejto vodoodolnej úprave si stan bez problémov poradí aj s veľmi silným dažďom a poskytne vám dokonalé bezpečie a komfort aj v zhoršených poveternostných podmienkach.

Špeciálna technológia na potlačenie horenia tkaniny

Stan Coleman Oak Canyon 4 má samozhasínaciu úpravu, ktorá zaručuje maximálnu bezpečnosť aj v prípade kontaktu látky stanu s otvoreným ohňom. Vďaka technológii Fire Retardant dôjde k potlačeniu horenia tkaniny stanu po odstránení zdroja plameňa, takže sa výrazne predĺži čas na možnosť úniku zo stanu.

Ochrana pred škodlivým UV žiarením

Stan Coleman Oak Canyon 4 je vybavený ochrannou vrstvou UVGuard, ktorá dokonale chráni osoby vnútri stanu pred škodlivým UV žiarením a súčasne zabraňuje degradácii tkaniny stanu. Vďaka technológii UVGuard ste vnútri stanu Coleman Oak Canyon 4 chránení až do výšky UV 50. Výrazne predĺžená je aj životnosť látky prístrešku, čo potvrdilo aj niekoľko nezávislých laboratórnych testov.

Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 4
Tvar Tunelový
Kompozícia stanu S predsienkou, S dvoma spálňami

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 4 500 mm
Vodný stĺpec podlážky 10 000 mm
Materiál konštrukcie Sklolaminát
Farba Zelená
Hmotnosť 18,5 kg
Počet plášťov Dvojplášťové

Typ

Typ Rodinný

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 485 cm
Šírka 280 cm
Výška 200 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 72 cm
Šírka 30 cm
Výška 30 cm
Kód:  SPTcmg0095
Produktové číslo:  3138522094805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04