Obnoviť stránku

Coleman Darwin 4 plus

4,5 2 hodnotení
147,90 €

Coleman Darwin 4 plus


Stan Coleman Darwin 4 plus pre 4 osoby je univerzálny priestorný stan, ktorý oceníte pri splavovaní rieky, v kempe a hlavne v nepriaznivých podmienkach. Stan Coleman Darwin 4 plus je dvojplášťový pohodlný stan, ktorého malá hmotnosť, jednoduchá stavba a nenáročnosť priamo nabáda na časté pobyty v prírode. Konštrukciu stanu tvoria 3 sklolaminátové tyčky dodávajúce stanu vynikajúcu odolnosť voči vetru a pevnosť. Stan sa nezaparí vďaka kvalitnej ventilácii, ktorú zabezpečujú ventilačné otvory. Okienka v predsieni, ktoré sa dajú zatemniť, zaisťujú dostatok svetla v stane a súčasne súkromie táborníkov. Stan obsahuje okrem spálne aj predsienku s polyetylénovou podlahou. Samozhasínajúca úprava stanu Fire retardant spolu s UV ochranou UV Guard Sun Protection a nepremokavým systémom WeatherTec 3000 zaisťuje jeho bezpečnosť, pohodlie a životnosť. Stan Coleman Darwin 4 plus znamená kompromis stability, hmotnosti a zbaliteľnosti.


Kľúčové vlastnosti stanu Coleman Darwin 4 plus 

  • Podlepené švy
  • Ochrana proti ohňu
  • UV ochrana
  • Kvalitné spracovanie
  • Sklolaminátová (Fibreglass) konštrukcia
  • Rozmerný vstup do stanu
  • Predsienka s podlahou
  • Jednoduché zostavenie a spoľahlivé ukotvenie
  • Kapsy vo vnútornom stane
  • Vnútorný a vonkajší obal
  • Jednoduché pripínanie vnútorného stanu

Rozmery zbaleného stanu:

58 × 20 × 19 cm

Rozmery rozloženého stanu:

280 × 340 × 140 cm

Kvalitný stan pre celú rodinu

Stan Coleman Darwin 4 plus je kvalitný univerzálny stan vážiaci iba 6,2 kg, ktorý možno ľahko a rýchlo zostaviť. Stan tvoria 2 vrstvy, vrchný stan (tropiko) je vyrobený z polyesteru, polyuretánového náteru s podlepenými švami a okná sú z PVC. Výška vodného stĺpca je 3 000 mm a plne postačuje pre väčšinu podmienok. Vnútorný stan je z priedušného polyesteru v kombinácii s nepriehľadnou sieťovinou a vodoodolnej podlahy skladajúcej sa z polyetylénu.

Stan Darwin si môžete zakúpiť aj vo variante pre 2 osoby - Darwin 2 alebo 3 osoby - Darwin 3.


Dostatočne veľký priestor

Prvé 2 z celkovo 3 sklolaminátových tyčiek sú skrížené a tvoria spálňu stanu. Tretia tyčka tvorí praktickú predsienku s voliteľnou odpojiteľnou polyetylénovou podlahou, ktorá perfektne kryje vchod do stanu. K stabilite a odolnosti stanu pred nepriazňou počasia výrazne prispieva jednak jeho lomená konštrukcia a jednak kotvenie za konštrukciou predsienky. Lomená konštrukcia tohto kupolového stanu takisto zvyšuje jeho výšku. Materiál stanu na 100 % chráni pred všetkými typmi ultrafialových lúčov. Zároveň predlžuje životnosť stanu tým, že nedochádza vplyvom UV žiarenia k degradácii materiálu. Ochrana proti ohňu zvyšuje bezpečnosť stanu, pretože pri kontakte s plameňom sa stan nevznieti, ale postihnuté miesto sa len spáli.



Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 4
Tvar Iglu
Kompozícia stanu S predsienkou

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Vodný stĺpec podlážky 10 000 mm
Materiál konštrukcie Sklolaminát
Farba Zelená
Hmotnosť 5,4 kg
Počet plášťov Dvojplášťové
Materiál plášťa Polyester

Typ

Typ Outdoorový

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 340 cm
Šírka 280 cm
Výška 140 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 58 cm
Šírka 20 cm
Výška 19 cm
Kód:  SPTkn0504
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3138522122652

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18