Obnoviť stránku

Coleman Darwin 3 plus

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Coleman Darwin 3 plus

Coleman Darwin 3 plus pre 3 osoby je univerzálny samonosný stan hodiaci sa pri vodu, na treking aj na výlety do prírody. Dvojplášťový stan Coleman Darwin 3 plus poskytuje pohodlie nutné pri putovaní v prírode, pričom je ľahký a možno ho jednoducho rozložiť a zbaliť. Konštrukciu stanu tvoria 3 sklolaminátové prúty zabezpečujúce vynikajúcu odolnosť voči vetru a pevnosť. Stan sa nezaparí vďaka kvalitnej ventilácii, ktorú zabezpečujú ventilačné otvory. Zastierateľné okienka v predsieni zaisťujú dostatok svetla vnútri stanu a súčasne poskytujú súkromie táborníkom. Stan obsahuje okrem spálne aj predsieň s polyetylénovou podlahou. Samozhášavá úprava stanu Fire Retardant spolu s UV ochranou UV Guard Sun Protection a nepremokavým systémom WeatherTec 3000 zaisťuje jeho bezpečnosť, pohodlie a životnosť.

Vlastnosti

  • Ochrana proti ohňu
  • UV ochrana
  • Sklolaminátová (Fibreglass) konštrukcia
  • Podlepené švy
  • Kvalitné spracovanie
  • Rozmerný vstup do stanu
  • Predsieň s podlahou
  • Jednoduché zostavenie a spoľahlivé ukotvenie
  • Vrecká vo vnútornom stane
  • Vnútorný a vonkajší obal
  • Jednoduché pripínanie vnútorného stanu

Čo by ste mali vedieť

Coleman Darwin 3 plus je kvalitný univerzálny stan vážiaci iba 4,9 kg, ktorý možno ľahko a rýchlo zostaviť. Stan tvoria 2 vrstvy, vrchný stan (tropiko) je vyrobený z polyesteru, polyuretánového záteru s podlepenými švami a okná sú z PVC. Výška vodného stĺpca je 3000 mm a plne postačuje pre väčšinu podmienok. Vnútorný stan je z priedušného polyesteru v kombinácii s nepriehľadnou sieťovinou a vodoodolné podlahy sa skladajú z polyetylénu. Prvé 2 z celkovo 3 sklolaminátových prútov sú skrížené a tvoria spaciu časť. Tretia tyčka tvorí praktickú predsieň s voliteľne odpojiteľnou polyetylénovou podlahou, ktorá perfektne kryje vchod do stanu. K stabilite a odolnosti stanu pred nepriazňou počasia výrazne prispieva jeho lomená konštrukcia a kotvenie za konštrukciu predsienky. Materiál stanu na 100 % chráni pred všetkými typmi ultrafialových lúčov. Zároveň predlžuje životnosť stanu tým, že nedochádza vplyvom UV žiarenia k degradácii materiálu. Ochrana proti ohňu zvyšuje bezpečnosť stanu, pretože pri kontakte s plameňom sa stan nevznieti, ale postihnuté miesto sa iba spáli.

Rozmery zbaleného stanu:
54 × 17 × 17 cm

Rozmery rozloženého stanu:
200 × 330 × 130 cm

 

Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 3
Tvar Tunelový
Kompozícia stanu S predsienkou

Vlastnosti

Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Materiál konštrukcie Sklolaminát
Hmotnosť 4,9 kg
Počet plášťov Dvojplášťové
Materiál plášťa Polyester

Typ

Typ Outdoorový

Rozmery - zbalené

Hĺbka 17 cm
Šírka 54 cm
Výška 17 cm
Kód:  SPTkn0503
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  3138522064051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11