Obnoviť stránku

Coleman Darwin 3

5 2 hodnotení
Cenová bomba
86,90 € Ušetríte 9,98 €

Coleman Darwin 3

Coleman Darwin 3 pre 3 osoby je univerzálny stan hodiaci sa pre nenáročnú turistiku, krátkodobé kempovanie v prírode i pre vodákov. Dvojplášťový stan Coleman Darwin 3 ocení teda väčšina outdoorových nadšencov. Stan poskytuje pohodlie nutné na cestách v divočine, pričom je ľahký a možno ho ľahko rozložiť a zbaliť. Stan je vďaka klasickej dvojprútovej konštrukcii stabilný a skladný, ale napriek tomu odolný. Tyčky z kvalitného materiálu FibreGlass (sklolaminát) prepožičiavajú stanu vynikajúcu odolnosť voči vetru. Ku kvalitnému prevetraniu stanu slúži dvojica vetracích otvorov v kupole spálne. Stan sa tak nezaparí, dobre sa vyvetrá a vnútri bude vždy dostatok čerstvého vzduchu. Malá apsida nachádzajúca sa pred vchodom do spálne poskytuje ochranu bagáže pred nepriazňou počasia a závetrie pre varenie jedla.

Vlastnosti

  • Ochrana proti ohňu
  • UV ochrana
  • Sklolaminátová konštrukcia (Fibreglass)
  • Podlepené švy
  • Rozmerný vstup do stanu
  • Predsienka (apsida) na topánky a ostatnú batožinu
  • Jednoduché postavenie a spoľahlivé ukotvenie
  • Vnútorný a vonkajší obal
  • Kapsy vo vnútornom stane
  • Jednoduché pripínanie vnútorného stanu
  • Kvalitné spracovanie

Čo by ste mali vedieť

Coleman Darwin 3 je spoľahlivý univerzálny stan, ktorý zaberá minimum priestoru a možno ho ľahko a rýchlo postaviť. Stan tvoria 2 vrstvy, vrchný stan (tropiko) je vyrobený z polyesteru a polyuretánového záteru s podlepenými švami. Výška vodného stĺpca je 3000 mm a plne postačuje pre väčšinu podmienok. Vnútorný stan je z priedušného polyesteru v kombinácii s jemnou sieťovinou a vode odolnej podlahy skladajúci sa z polyetylénu. Celý stan vďačí svojmu kompaktnému tvaru 2 skríženým prútom z kvalitného materiálu Fibreglass (sklolaminát), ktoré možno spoľahlivo ukotviť pomocou tŕňov. Materiál stanu na 100% chráni pred všetkými typmi ultrafialových lúčov, zároveň predĺžuje životnosť stanu tým, že nedochádza vplyvom UV žiarenia k degradácii materiálu. Ochrana proti ohňu zvyšuje bezpečnosť stanu, pretože pri kontakte s plameňom sa stan nevznieti, ale postihnuté miesto sa len spáli.

Rozmery zbaleného stanu:
50 × 16 × 16 cm

Rozmery rozloženého stanu:
185 × 275 × 115 cm

Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 3
Tvar Iglu
Kompozícia stanu S apsidou

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Vodný stĺpec podlážky 10 000 mm
Materiál konštrukcie Sklolaminát
Farba Zelená
Hmotnosť 3,4 kg
Počet plášťov Dvojplášťové
Materiál plášťa Polyester
Odvetrávanie Sieťové otvory

Typ

Typ Outdoorový

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 275 cm
Šírka 185 cm
Výška 115 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 50 cm
Šírka 16 cm
Výška 16 cm

Výbava

Výbava Predný šilt
Kód:  SPTkn0502
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3138522064037

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16