Obnoviť stránku

Cattara Hodinky OUTDOOR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cattara Hodinky OUTDOOR

Trávite Ak veľa času na potulkách prírodou alebo na trekingu v horách, určite oceníte praktického pomocníka, ktorý toho veľa vie a sám málo váži. Outdoorové hodinky Cattara sú vybavené tými najdôležitejšími funkciami pre prežitie v prírode. Nechýba kompas, píšťalka, teplomer, remienok z padákového lanka a dokonca ani kresadlo. Samotný ciferník je v analógovom prevedení a veľmi dobre čitateľný.

Kľúčové vlastnosti outdoorových hodiniek Cattara

  • Analógový ciferník
  • Ľahko nastaviteľný remienok
  • Praktická plastová karabínka
  • Remienok z padákového lanka
  • Vybavené píšťalkou, kresadlom, teplomerom a kompasom
  • Ľahké a príjemné hodinky (170 g)
  • Najmä vhodné pre outdoorové aktivity

Všetko potrebné v jednom od Cattary

Outdoorové hodinky Cattara obsahujú všetko, čo by ste okrem aktuálneho času mohli napríklad na osamelých trekoch v horách potrebovať. Pre navigáciu je tu veľmi praktický kompas umiestnený priamo na remienku. Pre prípad potreby založenia ohňa sú konce remienka vybavené kresadlom s vysokým podielom uhlíka, ktoré dokáže vytvoriť iskru s teplotou až 2 000 °C, čo dokáže bez problémov zapáliť plynový varič, papier alebo suché vetvičky. Pre prípad núdze disponujú hodinky Cattaro aj píšťalkou a samotný remienok je možné rozmotať a použiť ako lanko - je vyrobený z kvalitného paracordu.

Kód:  SPTVce0032
Produktové číslo:  8591686137217

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03