Obnoviť stránku

Cattara

Cattara banner

Cattara: Všetko na kempovanie a pohodové outdoorové aktivity

Česi sú národ záhradkárov, rybárov a trampov. A kúzlo mladej českej značky campingových a outdoorových doplnkov Cattara tkvie v tom, že ju založila práve taká partia nadšencov, ktorí vedia, ako aktívne tráviť voľný čas. Vybavenie na náročné expedície v ponuke síce nenájdete, zato zoženiete všetko potrebné na pohodovo strávený víkend, či už sa chystáte na bicyklový výlet, stanovanie, postriežku pri rybníku, či záhradnú grill párty s priateľmi. Motto značky Cattara je ponúkať kvalitné výrobky za rozumnú cenu.

Stany Cattara

Spacie vaky a stany Cattara – stanovanie za babku

So spacími vakmi a stanmi Cattara vás nepoloží ani cena, ani hmotnosť – kompletné vybavenie pod 4 kg s nimi získate už za niekoľko stoviek. V ponuke nájdete ultraľahké jednoplášťové aj dvojplášťové stany pre dve i viacero osôb, samorozkladacie stany, celty a plážové prístrešky. O pokojný spánok sa postará aj niektorý z trojvrstvových spacích vakov z jemného polyesteru taffeta a samonafukovací vankúš, či karimatka Cattara. Po zotmení vám posvietia dômyselné vreckové a čelové svietidlá.

Pohodlný záhradný a campingový nábytok Cattara

To, čo Cattara vie skutočne dobre, je usadiť vás prakticky kdekoľvek. Kempovanie vám spríjemní kreslo Cattara s držiakom na nápoj a rozkladací stolík s praktickým uchom na prenášanie. Ryby sa budú určite lepšie loviť z rybárskej stoličky, alebo aspoň stoličky. S chytaním bronzu vám pomôže záhradné ležadlo z hrubostenných rúrok a v tieni stromov vás do spánku ukolíše hojdacia sieť.

Záhradný a campingový nábytok Cattara
Gril Cattara

Grilovanie pôjde samo so záhradnými grilmi Cattara

Na dobre prepečený steak sú tu plynové grily Cattara Party Point s dvoma horákmi alebo Cattara Master Cheef so štyrmi. Majú piezoelektrické zapaľovanie a sú vybavené systémom Flame Tamer, ktorý umožňuje rovnomerný ohrev mriežky a zabraňuje odkvapkávaniu tuku do plameňov. Ak dávate prednosť vôni dreveného uhlia, vyberte si gril Cattara Royal a na špekáčiky využijete prenosné ohnisko. Zaobstarajte si tiež ďalšie outdoorové vybavenie akým sú skladacie lopatky, variče, príbory a riad, či vreckové nože.

Spresniť parametre
237 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02