Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Cattara Dublin

4,5 9 hodnotení
21,98 €

Cattara Dublin

Patríte medzi ľudí, ktorí radi trávia čas v prírode? V krásnom letnom počasí radi odchádzate z preplnených miest do pokojnej prírody? Vo vašej výbave by potom nemalo chýbať kempingové kreslo Cattara Dublin, vďaka ktorému si užijete pohodlie aj v prírode. Kreslo sa dodáva v pruhovanom prevedení.

Čo kreslo Cattara Dublin ponúka?

  • Praktické kreslo na cesty
  • Ľahkú manipuláciu
  • Stabilné posedenie v prírode
  • Komfort aj mimo domova
  • Pekné pruhované prevedenie

Praktické na cesty

S kreslom sa dá ľahko a jednoducho manipulovať. Vďaka možnosti zloženia do rozmerov 90 × 14 × 14 cm a váhe iba 2,2 kg je vhodné aj na cesty. Na terase, v prírode či na rybách poskytne pohodlné posedenie. Stabilitu zabezpečujú 4 oporné nohy, ktoré môžete upevniť k zemi pomocou stanových kolíkov, čo maximalizuje jeho stabilitu.

Pohodlné sedenie

Po rozložení dosahuje kreslo výšku 85 cm. Sedák stoličky má rozmery 52 × 43 cm vo výške 40 cm od zeme. Komfort zabezpečuje chrbtové operadlo a dve opierky rúk (v jednej navyše zabudovaný držiak na pitie), vďaka čomu sa budete cítiť ako doma v obývačke. Maximálna nosnosť stoličky je 110 kg.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kreslo

Rozmery

Dĺžka 900 mm
Šírka 140 mm
Výška 140 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Nosnosť

Nosnosť 110 kg

Vlastnosti

Farba Strieborná, Zelená

Rozmery

Dĺžka 43 cm
Šírka 52 cm
Výška 85 cm

Typ

Typ Stolička

Vlastnosti

Vlastnosti Opierky na ruky, Stojanček na nápoj, Skladacia konštrukcia
Kód:  SPTsc1269
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686134537

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14