Obnoviť stránku

CAT Brent Millennial 15.6 "žlto-čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAT Brent Millennial 15.6 "žlto-čierny

Štýlový batoh Caterpillar CAT Brent Millennial je určený pre každodenné cestovanie s notebookom. Ponúka objem 22 litrov a veľa prepracovaných detailov tak, aby vaše cesty čo najviac uľahčil. Vnútorné polstrovaná kapsa zaisťuje perfektnú ochranu notebooku pred nárazmi alebo poškriabaním. Navyše do vrecka bez problémov poskladáte ďalšie potrebné vybavenie a dokumenty. Batoh ponúka tiež plochú kapsu a predné priestrannú kapsu s organizérom pre rôzne príslušenstvo a veci dennej potreby. Využiť môžete tiež bočné sieťované vrecká, napr na fľašu s pitím.
Vďaka polstrované chrbtovej časti, nastaviteľným polstrovaným ramenným popruhom a hrudnému popruhu batoh výborne sedí na chrbte. Batoh je ľahký, komfortný pri nosení a ponúka dokonalé zabezpečenie vášho notebooku. Vyrobený je z mimoriadne jemnej, ale vysoko kvalitné látky v žlto-čiernom dizajne.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do veľkosti 15,6 "
Materiál:
polyester
Objem:
22 l
Vonkajšie rozmery:
19 x 44,5 x 33,5 cm
Hmotnosť:
800 g

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 19 cm
Šírka 33,5 cm
Výška 44,5 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "
Kód:  CAT001d
Produktové číslo:  119504
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02