Obnoviť stránku

Caterpillar

Náradie Caterpillar

CATERPILLAR NÁRADIE – nový štandard na stavbu aj záhradu

Spoločnosť Caterpillar je viac ako 90 rokov popredným výrobcom ťažobných a stavebných strojov, dieselových a plynových motorov, priemyselných turbín a lokomotív. A okrem iného sa zaoberá aj vývojom a výrobou profesionálneho náradia do vašej záhrady. Jej úspechy vychádzajú priamo z pomoci zákazníkom, ktorých môžete nájsť vo všetkých kútoch sveta. Náradie Caterpillar skrátka zaistí, že budete mať každú tvrdú drinu rýchlo za sebou. LET'S DO THE WORK

Záhradné náradie Caterpillar

Záhradné náradie Caterpillar – nástroje, ktoré nesklamú

Caterpillar je po viac ako sto rokov priekopníkom v stavebných strojoch a teraz sa spoločnosť zamerala na náradie. Rad nástrojov CAT je vyvíjaný z najrobustnejších dostupných materiálov a v kombinácii s praktickými inováciami a ergonomickým dizajnom vám pomôže vykonávať úlohy rýchlo, efektívne a profesionálne. Nástroje sú vždy starostlivo testované a výsledkom je špičkový, robustný a odolný rad náradia, ktorý vám pomôže prekonať každú namáhavú prácu na záhrade rýchlo, ľahko a s radosťou zo skvelého výsledku.

Kvalita a istota – prednosti náradia Caterpillar

Náradie Caterpillar sa vyrába z ocele vojenskej triedy a z ďalších špeciálne vyvinutých materiálov, ktoré spoločne s vyladeným dizajnom tvoria prémiový rad nástrojov. Latku štandardu kvality nastavuje toto náradie veľmi vysoko, pretože je testované s ohľadom na najnovšie požiadavky zákazníkov. Výsledkom sú nástroje s veľkou odolnosťou, ktoré budú dobre slúžiť dlhé roky.

Spoľahlivé náradie Caterpillar

Spoznajte CAT náradie. Už nebudete chcieť nič iné.

Spresniť parametre
50 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14