Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Capital Sports Timer 4

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Capital Sports Timer 4

Digitálne športové hodiny Capital Sports Timer 4 s akustickým signálom, štyrmi 10 cm veľkými číslicami či praktickým ovládaním pomocou diaľkového ovládača. Využijete ich na meranie času pri tréningových aktivitách – Tabata intervalové či kruhové cvičenia, alebo pri bojových športoch. Hodiny umožňujú uloženie až 14 programovateľných nastavení na prispôsobenie individuálnych tréningových časov. Sú určené na nástennú montáž vo fitness centrách a telocvičniach. Ak hodiny nie sú používané, tak zobrazujú aktuálny čas v 12/24-hodinovom formáte.

Kľúčové vlastnosti hodín Capital Sports Timer 4

  • Štyri červené 10 cm LED číslice
  • Stopky, časovač na tréning Tabata či funkcia Fight Gone Bad
  • Individuálne programovateľné režimy
  • Akustický signál pri zmene fáz
  • Ovládanie prostredníctvom diaľkového ovládača
  • Vhodné na montáž na stenu

Prednastavené režimy

Napríklad režim Tabata je prednastavený na odpočítavanie 20-sekundových tréningových fáz s 10-sekundovými fázami na odpočinok. Na začiatok a koniec každej fázy budete upozornení zvukového signálu. Hodiny tiež disponujú 17-minútovou funkciou Fight Gone Bad, známu z trénovania podľa cross-training, počas ktorej sa striedajú 5-minútové fázy na cvičenie s minútovými prestávkami na odpočinok. Iste oceníte aj stopky či odpočet času. Sami si potom môžete nastaviť vlastné intervaly cvičenia, počet opakovaní a sérií.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
45 × 5 × 16 cm
Dĺžka sieťového kábla:
3 m
Hmotnosť:
1,5 kg
Napájanie:
100 – 240 V; 50/60 Hz
Napájanie diaľkového ovládača:
2× 1,5 V AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)
Obsah balenia:
1× hodiny Timer 4
1× diaľkový ovládač
1× sieťový adaptér
Manuál

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Silikón

Farba

Farba Čierna

Šírka

Šírka 45 cm
Kód:  SPTif1701
Produktové číslo:  4260414890161
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07