Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Capital Sports Evo Track – 1. časť

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Capital Sports Evo Track – 1. časť

Chcete mať vypracované a v kondícii telo bez toho, aby ste museli chodiť do posilňovne? Potom by u vás doma nemali chýbať tie správne prístroje. Pokiaľ máte radi cyklistiku, mohol by to byť rotopéd Capital Sports, vďaka ktorému dosiahnete vysnívanú postavu aj v pohodlí domova. Celkovo si na ňom budete môcť nastaviť 32 stupňov záťaže. Zásluhou toho bude vhodnou voľbou pre náročných športovcov aj začiatočníkov. S reguláciou záťaže vám u tohto modelu pomáha magnetická brzda. Tento rotopéd Capital Sports Evo Track – 1. časť unesie človeka s maximálnou hmotnosťou 110 kg. Zotrvačník bol opatrený závažím s hmotnosťou 15 kg. Všetky informácie o vašej jazde sa vám budú zobrazovať na displeji. S týmto modelom sa dočkáte merania tepovej frekvencie. Rotopéd Capital Sports vám presne oznámi množstvo spálených kalórií. Jeho hmotnosť je 30 kg. Keď budete vyberať ten správny model, myslite na to, že disponuje rozmermi 50 × 105 × 130 cm.

Podstatné funkcie rotopédu Capital Sports Evo Track – 1. časť

  • Udržujte sa v skvelej kondícii v pohodlí domova
  • Celkovo si vyberáte spomedzi 32 stupňov záťaže
  • Ovládanie záťaže zaisťuje magnetická brzda
  • Funkcie, ktoré rotopéd ponúka: displej, meranie tepovej frekvencie, nastavenie sedadla vertikálne, nastavenie sedadla horizontálne, počítanie spálených kalórií a uhlovo nastaviteľné riadidlá
  • S nosnosťou 110 kg
  • Capital Sports Evo Track – 1. časť disponuje zotrvačníkom s hmotnosťou 15 kg
  • Meranie tepu: na riadidlách
  • Hmotnosť rotopédu Capital Sports je 30 kg
  • Disponuje rozmermi 50 × 105 × 130 cm

Nadštandardné funkcie rotopédu Capital Sports Evo Track – 1. časť

O reguláciu záťaže sa u tohto rotopédu stará magnetická brzda. Táto brzda vplýva na jazdu tým spôsobom, že vytvára odpor približovaním a oddaľovaním od zotrvačníka. Integrovaný displej informuje v každej fáze cvičenia o dôležitých informáciách. V priebehu cvičenia je vám meraná rýchlosť tepu. Na príjemnú jazdu si môžete nastaviť horizontálnu aj vertikálnu polohu sedadla. Aby ste získali čo najlepší prehľad o vydanej energii, bude vám stroj počítať spálené kalórie.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 30 kg

Nosnosť

Nosnosť 110 kg

Vlastnosti a výbava

Možnosť nastavenia Horizontálne polohy sedla, Vertikálne polohy sedla, Náklon riadidiel
Funkcie počítača Spálené kalórie, Tepová frekvencia
Meranie tepu Integrovaným meračom pulzu
Výbava Displej

Záťaž

Počet stupňov záťaže 32
Brzdný systém Magnetická brzda

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 15 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 50 cm
Šírka 105 cm
Výška 130 cm

Regulácia záťaže

Počet stupňov záťaže 32
Regulácia záťaže Magnetická brzda

Funkcie

Funkcie Displej, Meranie tepovej frekvencie, Nastavenie sedadla vertikálne, Nastavenie sedadla horizontálne, Počítanie spálených kalórií, Uhlovo nastaviteľné riadidlá

Meranie tepovej frekvencie

Meranie tepu Na riadidlách
Kód:  SPTels016a
Produktové číslo:  70001523

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04