Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Capital Sports Evo Pro – 2. časť

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Capital Sports Evo Pro – 2. časť

Je pre vás dôležité mať svoje telo stále v kondícii bez toho, aby bolo nutné navštevovať posilňovňu? V takom prípade by mal byť váš dom vybavený tými správnymi prístrojmi. Jedným takým by mohol byť rotopéd Capital Sports, vďaka ktorému dosiahnete vysnívanú postavu aj v pohodlí domova. Celkovo môžete využiť 32 stupňov záťaže. Zásluhou toho je ideálny aj pre náročných športovcov, aj pre začiatočníkov. Na reguláciu záťaže u tohto modelu slúži magnetická brzda. Tento rotopéd Capital Sports Evo Pro – 2. časť zvládne uniesť človeka s hmotnosťou do 110 kg. V jeho konštrukcii sa nachádza zotrvačník s hmotnosťou 6 kg. V priebehu svojej jazdy môžete všetky potrebné informácie sledovať na displeji. S týmto modelom sa dočkáte merania tepovej frekvencie. Rotopéd Capital Sports tiež vypočítava spálené kalórie. Jeho celková hmotnosť sa vyšplhala na 35 kg. Pri jeho výbere nezabudnite na to, že má rozmery 51 × 110 × 142,5 cm.

Najdôležitejšie parametre rotopédu Capital Sports Evo Pro – 2. časť

  • Doprajte si každodenný tréning v pohodlí domova
  • Celkovo si vyberáte spomedzi 32 stupňov záťaže
  • Ovládanie záťaže má na starosti magnetická brzda
  • Funkcie, ktoré rotopéd ponúka: displej, meranie tepovej frekvencie, nastavenie sedadla vertikálne, nastavenie sedadla horizontálne, počítanie spálených kalórií a držiak na tablet
  • Jeho maximálna nosnosť je 110 kg
  • Capital Sports Evo Pro – 2. časť má v konštrukcii zabudovaný zotrvačník s hmotnosťou 6 kg
  • Meranie tepu: na riadidlách
  • Hmotnosť rotopédu Capital Sports je 35 kg
  • Jeho rozmery sú 51 × 110 × 142,5 cm

Funkcie rotopédu Capital Sports Evo Pro – 2. časť

O ovládanie záťaže sa u tohoto rotopédu stará magnetická brzda. Brzda vytvára odpor tým spôsobom, že sa k zotrvačníku približuje alebo od neho vzďaľuje magnet. Na integrovanom displeji možno vidieť všetky potrebné informácie o aktuálnom cvičení. Určite vás nadchne možnosť merania tepovej frekvencie. Na pohodlnú jazdu si môžete nastaviť horizontálnu aj vertikálnu polohu sedadla. Aby ste mali perfektný prehľad o vydanej energii, stroj bude počítať spálené kalórie.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 35 kg

Nosnosť

Nosnosť 110 kg

Vlastnosti a výbava

Možnosť nastavenia Horizontálne polohy sedla, Vertikálne polohy sedla
Funkcie počítača Spálené kalórie, Tepová frekvencia
Meranie tepu Integrovaným meračom pulzu
Výbava Displej, Držiak na tablet/smartfón

Záťaž

Počet stupňov záťaže 32
Brzdný systém Magnetická brzda

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 6 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 51 cm
Šírka 110 cm
Výška 142,5 cm

Regulácia záťaže

Počet stupňov záťaže 32
Regulácia záťaže Magnetická brzda

Funkcie

Funkcie Displej, Meranie tepovej frekvencie, Nastavenie sedadla vertikálne, Nastavenie sedadla horizontálne, Počítanie spálených kalórií, Držiak na tablet

Meranie tepovej frekvencie

Meranie tepu Na riadidlách
Kód:  SPTels015b
Produktové číslo:  70001546

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12