Obnoviť stránku

Acra WB3400

5 1 hodnotení
139,90 €

Acra WB3400

Vráťte svoju postavu po dlhej zime do formy a pripravte ju na plavkovú sezónu alebo precvičujte vaše stuhnuté svaly po nekonečnom dni strávenom v práci. Multifunkčná lavica Acra vám poskytne možnosť precvičovať hneď niekoľko svalových partií na jednom cvičebnom stroji.

Kľúčové vlastnosti

  • Vaša domáce posilňovňa
  • Precvičujte horné i dolné partie
  • Pohodlná nastaviteľná lavice
  • Kladka unesie až 60 kg závažia
  • Celková nosnosť: 150 kg
  • Rozmery: 160 × 138 × 200 cm

Univerzálny domáci tréner

Táto multifunkčná lavica s rozmermi 160 × 138 × 200 cm nezaberie vo vašej izbe veľa priestoru a vy si budete môcť precvičiť celé telo s úplnou ľahkosťou. Lavica je potiahnutá príjemným a mäkkým materiálom pre váš maximálny komfort pri cvičení samotnom. Vďaka kĺbu možno chrbtovú opierku ľahko nastaviť na požadovaný sklon na bezchybné precvičenie svalov z rôznych uhlov. Na pevnú konštrukciu môže cvičenec naložiť závažie s hmotnosťou až 60 kilogramov.

Stojan s kladkou, benchová lavica, otočná kladka

Primárne je posilňovací stroj určený na precvičovanie prsných svalov z rôznych uhlov. Stojan na umiestnenie osi je nastaviteľný do výšky 104-125 cm od podlahy. Táto svalová partia však môže byť precvičovaná tiež prostredníctvom bočných kladiek, ktoré vám umožnia rozpažovat a posilniť tak stred hrudníka. Kladka v prednej časti je vhodná na prekrvenie širokého svalu chrbtového, využiť na to môžete závažie s hmotnosťou až 60 kilogramov. Avšak aj nohy si prídu na svoje, nastaviteľný trenažér umožňuje cvičencovi prevádzať cviky zakopávanie aj predkopávanie.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Chrbát, Hrudník, Paže, Brucho, Stehná

Typ

Typ Rovná

Celkový rozmer

Hĺbka 160 cm
Šírka 138 cm
Výška 200 cm

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 32,5 kg
Kód:  SPT14632
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595042733679
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04