Obnoviť stránku

Ledraplastický BODY BALL 65

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ledraplastický BODY BALL 65

Gymnastická lopta BODY BALL je veľmi príjemná a oveľa mäkšia nafukovacia lopta (ako klasické gule, napr. Gymnicová séria). Je vyrobená z mäkkého PVC v dizajne BRQ, čo znamená, že pri tejto úprave má loptička perlový efekt. Pre svoju mäkkosť je vhodný pre ľudí po úderoch, s detskou obrnou, s diagnostikovanou DMO, s narušenou rovnováhou, starší. Môže sa použiť na vyrovnanie, rozťahovanie, posilnenie a rovnováhu cvičení, možno relaxáciu, koordináciu a koncentráciu pohybu.
Použitie "vyrovnávania" a zapájanie hlbokých svalov eliminuje svalovú nerovnováhu, pomáha pevne posilniť telo a zlepšiť jeho držanie. Zlepšuje lokomotívnu funkciu pohybového systému. Keď sa správne používa, pomáha izolovať vyčerpané svalové oblasti a eliminuje účasť pomocných svalov, ďalej zabraňuje statickému preťaženiu chrbtice a núti nás spájať pánev, čo je východiskový bod správneho držania tela. Chôdza na lopte pomáha udržiavať jadro disku v správnej polohe a zabraňuje tomu, aby sa disk vychyľoval smerom k miechovému kanáliku. Balené v papierovej škatuli s 2 šípkami, fúkač čerpadla na bicykel alebo auto.
Priemer :
65 cm
Farba :
Modrá
Max. Nosnosť:
300 kg
Vek:
Nie je vhodný pre deti do 3 rokov - obsahuje malé časti.
certifikát:
V súlade s európskymi normami UNI-EN 71, časť 1, 2, 3, Zdravotnícky prístroj 93/42 CEE - 93/42 EWG a Bezpečnostný test GEL2-7.96 0123311 (identické s DIN EN 71, T1 / 7.90 a DIN EN 71, T2 / 1.94) vyrobené bez použitia ftalátov podľa smernice EÚ 76/769 / EHS - 2005/84 / ES.

Parametre a špecifikácia

Priemer

Priemer 65 cm

Nosnosť

Nosnosť 300 kg
Kód:  HRA903n0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02