Obnoviť stránku

BODI-TEK Vibration training gym

5 4 hodnotení
275,94 €

BODI-TEK Vibration training gym

Vibračná plošina Bodi-Tek predstavuje moderný spôsob cvičenia, ktorým posilníte celé telo. Ponúka až 99 úrovní intenzity a v základe má prednastavené 3 programy, ktorých dĺžka je 1 až 20 minút. Ide teda o cykly, ktoré zvládne naozaj každý. Plošina má vysokú nosnosť, je vybavená diaľkovým ovládaním, pružinovými držadlami na cvičenie hornej časti tela a pre pohodlnú manipuláciu je vybavená kolieskami a držadlom.

    

Prednosti vibračnej plošiny Bodi-Tek Vibration training gym 2

  • Zlepšuje rovnováhu a posilňuje telo
  • 99 úrovní intenzity
  • 3 prednastavené programy
  • Nastavenie dĺžky cvikov
  • Diaľkové ovládanie v balení
  • Ľahká manipulácia
    

Zlepšuje rovnováhu a posilňuje telo

Vibračná plošina Bodi-Tek Vibration training gym 2 je efektívnym nástrojom, ako zlepšiť rovnováhu a zvýšiť silu vášho tela. Na spálenie množstva kalórií vám postačí napríklad len 10 minút poctivého cvičenia denne. Využiť ju môžete na desiatky rôznych cvičení na posilnenie celého tela. 


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet programov 3
Vlastnosti Diaľkové ovládanie

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg
Kód:  SPTvib0001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BT-VIBP3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09