Obnoviť stránku

Blazepod trainer standard kit

4,0 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
527,90 €

Blazepod trainer standard kit

BlazePod Trainer Standard Kit je balenie reakčných svetiel, ktoré ponúkajú unikátny spôsob tréningu koordinácie a reflexov. Táto sada obsahuje 6 podov, nabíjačku a puzdro. Pody BlazePod možno využiť na neobvyklý, avšak vysokoefektívny tréning, ktorý zvýši výkon, zrýchli reakcie a posunie limity za pomoci vizuálnych podnetov. Aby boli tréningy s podmi BlazePod čo najpríjemnejšie, pody sú veľmipresné, ľahké a kompaktné. Pody BlazePod môžete rozmiestniť do svojho okolia, napríklad voľne do priestoru, na okno či boxovacie vrece. Potom sa s podmi jednoducho prepojíte pomocou aplikácie a ihneď môžete začať trénovať.

Kľúčové vlastnosti reakčných svetiel BlazePod Trainer Standard Kit

  • Vizuálne podnety na tréning reflexov a výkonu
  • Malá hmotnosť a kompaktné rozmery podov BlazePod
  • Bez tlačidiel či pohyblivých častí
  • Sada BlazePod Trainer Standard Kit obsahuje 6 podov a príslušenstvo na ich rozmiestnenie
  • V aplikácii je možné zvoliť si aktivity alebo vytvoriť vlastné
  • Citlivá reakcia na dotyk podov BlazePod
  • Diódy LED s 8 farebnými režimami
  • Možnosť samostatného tréningu aj tréningu s viacerými ľuďmi
  • Aplikácia poskytuje spätnú väzbu tréningu s podmi BlazePod
  • Obsahuje: 6 svetiel, pevný obal na svetlá, nabíjačku

Systém pre jednoduché nabíjanie

Vďaka systému Smart Stack & Charge možno pody jednoducho naukladať na seba. Vďaka tomu nezaberú príliš veľa miesta a môžete ich nabíjať hromadne. Na jedno nabitie vydržia pody až 12 hodín.

Technológia pre dlhší dosah bluetoothu

Pody BlazePod disponujú technológiou bluetooth Low Energy (BLE), vďaka ktorej majú predĺžený dosah bluetoothového pripojenia, a to až do vzdialenosti 40 metrov. Vďaka tomu si s podmi môžete dopriať dokonalý tréning bez toho, aby ste boli obmedzovaní dosahom pripojenia.

Vysoká odolnosť

Pody BlazePod sú vyrobené zo špičkových materiálov, takže sú odolné proti špliechajúcej vode, nárazom aj UV žiareniu. Ovládanie podov je veľmi jednoduché a intuitívne. Získajú si vás tiež svojím elegantným a jednoduchým dizajnom bez tlačidiel či pohyblivých častí.

LEDkové diódy s 8 farebnými variantmi

Pody BlazePod sú vybavené výkonnými RGB LEDkovými diódami. Diódy poskytujú 8 farebných variantov, takže môžete tréning ešte viac spríjemniť a zatraktívniť. Výsledky tréningu máte ihneď k dispozícii, nechýbajú ani rôzne úrovne obťažnosti a samozrejmosťou je aj režim pre viacerých hráčov. 

Kód:  SPTblaze0002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BLZ-TRAIN-ST-KIT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18