Obnoviť stránku

Bicykle Sava

Sava bicykle

Spoločnosť Sava, predtým známa pod označením SAVA Bicycle Creative Design Team, bola založená už v roku 2005 v nemeckom Sindelfingene a v roku 2018 otvorila novú továreň vo Frankfurte nad Odrou. Vyrába kvalitné cestné, skladacie a horské bicykle a v portfóliu nechýbajú ani dnes stále obľúbenejšie elektrobicykle. Sava bicykle sa vyznačujú použitím uhlíkových vlákien novej generácie s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť. K dispozícii sú aj bicykle Sava s hliníkovým 2× zoslabovaným rámom tvarovaným pomocou hydroformingu.

Horský bicykel Sava

Horský bicykel Sava alebo s ľahkosťou do každého terénu

Horský bicykel Sava vyniká použitím zosilnenej karbónovej konštrukcie na ráme či špeciálne zoslabovaným hliníkovým rámom. Je vybavený hydraulickými kotúčovými brzdami s vysokou účinnosťou a kvalitnými meničmi prevodov Shimano. Za zmienku stojí aj nízka hmotnosť, ktorá pri niektorých bicykloch nepresahuje ani 11 kg. Rovnako poteší aj praktické a moderné vedenie kabeláže v rámoch, skvelé spracovanie spojov pri hliníkových rámoch bez viditeľných zvarov a vysoko odolné lakovanie.

Cestné bicykle Sava ocenia rekreační jazdci aj športovci

Cestné bicykle Sava vďaka svojim výborným jazdným vlastnostiam splnia väčšinu požiadaviek rekreačných aj športových cyklistov. Napríklad celokarbónové Sava bicykle cestné zo série Sava Road Carbon sú charakteristické použitím najnovších uhlíkových vlákien nielen pri výrobe rámu, ale aj karbónové sedlovky a karbónové predné vidlice. Pri osadení bicykla s karbónovými ráfikmi dosahuje Sava bicykel hmotnosť aj necelých 8 kilogramov.

Cestný bicykel Sava
Elektrobicykel Sava

Elektrobicykle Sava do mesta aj terénu

Elektrobicykle Sava sa rovnako ako ostatné modely vyznačujú použitím kvalitných uhlíkových vlákien, ktoré umožňujú vyrobiť odolnú konštrukciu rámu s možnosťou upevnenia pohonnej jednotky a nabíjacích akumulátorov. Sú osadené stredovými motormi Bafang a kvalitným displejom s dobrým kontrastom a jednoduchým ovládaním. Typickým zástupcom je elektrobicykel Sava E27 Carbon 4.0, vybavený motorom Bofeili a integrovanou Li-Ion batériou s dojazdom až 90 km na jedno nabitie.

Skladacie Sava bicykle potešia elektropohonom

Spoločnosť Sava Bike vyrába tiež obľúbené skladacie Sava bicykle s elektrickým pohonom. Napríklad elektrický skladací Sava bicykel E20 Carbon je vyrobený z karbónových vlákien, vďaka čomu bolo možné umiestniť Li-Ion batériu priamo do trubky rámu. Elektrobicykel Sava je zvyčajne vybavený tiež hydraulickými kotúčovými brzdami a na jedno nabitie prejde až 75 km. To všetko pri hmotnosti úctyhodných 14 kilogramov.

Skladací bicykel Sava
Spresniť parametre
133 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09